Bordeaux - Gent. În manșa tur am avut parte de o remiză fără goluri.

Franța arde în această seară la Bordeaux unde echipa orașului se înfruntă în play-off-ul UEL în fața belgienilor de la Gent în manșa retur, și este pregătită să o facă cât mai bine pentru a reuși în cele din urmă calificarea în grupele celei de a doua competiție ca importanță europeană. Partida se va disputa de la ora 21:45 pe Matmut Atlantique, fiind un sprijin destul de important pentru Bordeaux terenul propriu.
Bordeaux

Bordeaux, gazda acestei manșe retur, pornește conform caselor de pariuri cu a doua șansă la calificare datorită rezultatului din tur, dar aceasta speră să reușească accederea în grupe mai ales că au nevoie de un restart, iar acest joc european poate fi extrem de ajutător în astfel de moment. Formația franceză a câștigat duelul din prima manșă a turului 3 în fața celor de la Mariupol cu scorul de 3-1, și astfel putea borda duelul din mai multe unghiuri, fiind mai important să își păstreze echipa standard pentru partidele următoare.Calificarea a venit odată cu succcesul de pe teren propriu și iată cum francezii se pregăteau cu pași repezi către grupele UEL. Situația s-a schimbat în această fază deoarece au în fața un adversar mult mai dificil decât în jocul precent, lucru observat în manșa tur din acest play-off. Se anunță astfel un nou meci extrem de dificil pentru francezi care sunt pregătiți să reușească calificarea. Recent au spart gheața în Ligue 1, câștigând în fața lui Monaco cu scorul de 2-1.

Gent, oaspetele acestei partide, se deplasează în Franța pentru a izbuti calificarea în grupele UEL, mai ales că rezultatul din manșa tur este unul favorabil albaștrilor. Formația belgiană condusă de la margine de Yves Vanderhaeghe are un start excelent de sezon, fie el european, fie el competițional, albaștrii descurcându-se de minune de cca 1 lună și jumătate. Gent a reușit să acceadă în play-off grazie calificării în fața polonezilor de la Jagiellonia pe care au știut să îi trateze destul de atent în această dublă manșă, ne având nicio problemă în niciun joc, câștigând cu 2-1 și respectiv 1-3, pornind astfel spre calificarea în grupe. Din nefericire, adversarul este extrem de dificil, lucru observat și în manșa tur, dar acest lucru nu îi sperie pe belgieni care simt că pot da lovitura dacă vor avea o concentrare și o luciditate în plus la finalizare.

Partida se anunță destul de închisă ca în partida precedentă deși de această dată belgienii pot forța mai mult marcarea unui gol care îi poate trimite tot mai aproape de calificare. Astfel că voi miza pe un joc mai mult pe contraatac de partea ambelor formații, francezii fiind nevoiți să nu primească gol în această seară. Merg pe mâna ambelor formații că vor reuși să marcheze cel puțin un gol, și implicit pe un rezultat favorabil belgienilor care vor reuși calificarea în cele din urmă.

Pronosticuri Levante - Sevilla