Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Auxerre vs Troyes ponturi pariuri și pronosticuri 01.04.2023

Duelul dintre Auxerre și Troyes este unul programat să se joace sâmbătă, în data de 1 aprilie, de la ora 18:00, acesta contând pentru etapa cu numărul 29 din Ligue 1, urmând să se desfășoare pe "Stade de l'Abbé-Deschamps", unde ne așteptăm ca gruparea gazdă să strălucească.
Auxerre vs Troyes
April 01,2023
18:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Auxerre vs Troyes

Auxerre este o echipă ceva mai bună, care arată mai bine în ultima perioadă, așa avem așteptări de la aceasta. Cum cu un succes ar putea parasi zona retrogradării, ne așteptăm dea totul pe teren pentru a se impune, mai ales beneficiază și de sprijinul propriilor fani. Așadar, mergem cu încredere pe mâna grupării gazdă, într-o cotă foarte bună de 1.87 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Auxerre – Troyes

Ambele marchează - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Auxerre

  • Conform cotelor oferite de casele de pariuri, pornește ca favorită în această confruntare, ceea ce era de așteptat, fiind, după cum menționam, o echipă ceva mai bună, care beneficiază de asemenea și de avantajul propriului teren, unde suporterii pot juca un rol important.
  • Gruparea gazdă se situează în acest moment pe poziția a 17-a a clasamentului din Ligue 1, prima ce duce în eșalonul secund. Până acum, de-a lungul celor 28 de etape, a obținut cinci victorii și opt remize, suferind 15 înfrângeri, în toate aceste dueluri marcând 23 de goluri, primind 51.
  • Auxerre a clacat în ultima etapă, aceasta pierzând cu 2-0 în deplasarea de la Strasbourg, punând astfel capăt unei serii de cinci partide consecutive fără eșec, interval în care a reușit două victorii și trei remize.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Troyes

  • Conform site-urilor de specialitate, dispune de un lot ceva mai valoros decât al adversarei sale, însă în ciuda acestui aspect, pornește ca outsideră în această înfruntare, bookmakerii având multe motive ia această decizie.
  • Oaspeții se situează chiar sub adversarii lor în clasament, ocupând locul 18, fiind la două puncte distanță. Până acum și-au trecut în cont doar patru victorii, remizând de nouă ori, suferind 15 înfrângeri. Evident, dispun la rândul lor de un golaveraj negativ, până acum marcând 38 de goluri, primind 61.
  • Ultimul succes obținut de cei de la Troyes a venit la începutul anului, în deplasarea de la Strasbourg, unde s-au impus cu 2-3. De atunci, aceștia au jucat 12 partide, interval în care au suferit nouă înfrângeri. Ultima dată au primit vizita lui Brest, cu care au terminat la egalitate, într-un spectaculos 2-2.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Auxerre

Pariază pe Cota 1.87 la Betano!

Plasează pariul