Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Auxerre vs Toulouse ponturi și pronosticuri 11.01.2023

Miercuri, de la ora 20:00, Auxerre și Toulouse de vor înfrnta în cadrul rundei cu numărul 18 din campionatul Franței. Meciul are loc pe Stade de l Abbe-Deschamps.
Auxerre vs Toulouse
January 11,2023
20:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Auxerre vs Toulouse

Ținând cont de cele întâmplate în ultimele zile și de faptul că Toulouse a câștigat ambele meciuri din 2023, cred că poate specula desele greșeli care apar în defensiva lui Auxerre, iar recomandarea mea este X2, cotă 1.47 la Superbet.

Ponturi Auxerre – Toulouse

peste 2.5 goluri - Cota 1.80⭐
Pariază acum

Auxerre

  • După eforturi considerabile, Auxerre a reușit ca la finalul săptămânii trecute să se califice în șaisprezecimile Cupei Franței. A avut nevoie de penalty-uri în disputa cu Dunkerque.
  • În campionat a continuat decăderea acesteia, iar după cele întâmplate în runda anterioară a ajuns la zece înfrângeri stagionale și trei consecutive.
  • A mers atunci la Nantes, unde a început curajos meciul, însă greșeala din minutul 74 a făcut-o să primească singurul gol al meciului și 0-1 a indicat atunci tabela.

Toulouse

  • După mai multe înfrângeri consecutive, Toulouse a reușit să joace la un nivel mult mai bun și în etapa trecută a obținut cea de-a cincea victorie a sezonului.
  • Pusă în postura de formație gazdă, Toulouse a dat lovitura și a trecut cu scorul de 2 la 0 în fața corsicanilor de la AC Ajaccio. Ratao și Dejaegere au înscris golurile acelei victorii.
  • A doua victorie consecutivă a anului a venit în meciul de CupaFranței disputat la finalul săptămânii trecute. 7-1 a fost atunci scorul, într-un joc controlat de la un capăt la altul, contra modestei formații Lannion.

Pariază la Superbet pe meciurile din fotbalul francez!

Plasează pariul