Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Auxerre vs Lille ponturi pariuri și pronosticuri 22.04.2023

Etapa cu numărul 32 din cadrul campionatului francez propune duelul dintre Auxerre și Lille, acesta fiind programat să se joace sâmbătă, în data de 22 aprilie, de la ora 18:00, pe "Stade de l'Abbé-Deschamps", unde ne așteptăm ca golurile să nu lipsească.
Auxerre vs Lille
April 22,2023
18:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Auxerre vs Lille

Lille este cu siguranță echipa mai valoroasă, mai experimentată, care are de asemenea și un parcurs mult mai bun în această stagiune. Totuși, Auxerre traversează o formă foarte bună, iar cum în această înfruntare beneficiază și de avantajul propriului teren, ne așteptăm aibă un cuvânt de spus. Anticipăm o confruntare pe cinste, în care golurile vor veni la ambele porți, de aceea pariem în consecință, la o cotă de 1.87 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Auxerre – Lille

Ambele marchează - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Auxerre

  • După cum era de așteptat, casele de pariuri o dau ca outsideră în această confruntare, fiind ce-i drept o echipă mai slabă, din mai multe puncte de vedere, însă în această confruntare are de partea sa avantajul propriului teren, unde suporterii pot juca și ei un rol important.
  • Înainte de disputarea acestei etape, gruparea gazdă se situează pe poziția a 14-a a clasamentului, distanțându-se la trei puncte de zona retrogradării. Cele 31 de etape i-au adus opt victorii, opt remize și 15 înfrângeri, în toate aceste partide marcând 29 de goluri, primind nu mai puțin de 52.
  • Fără Ionuț Radu pe teren, accidentat la încălzire, Auxerre a obținut un succes în ultima rundă de campionat, impunându-se cu 2-1 în fața lui Nantes, deținătoarea Cupei Franței și finalistă în această ediție. Așadar, a ajuns la o serie de trei victorii consecutive, astfel este în mare formă înainte de acest duel.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Lille

  • Este fără dubii o echipă mai valoroasă, mai experimentată, care are de asemenea și pretenții mult mai mari. Casele de pariuri o dau ca favorită, cum era de așteptat, însă nu va avea o misiune facilă, urmând totuși joace în deplasare, în fața unui adversar aflat în mare formă.
  • Oaspeții se găsesc în acest moment pe locul al cincilea al clasamentului din Ligue 1, care duce în Conference League. Până acum, pe parcursul celor 31 de etape, aceștia au reușit 16 victorii și șapte remize, suferind opt înfrângeri, în urma acestor dueluri înscriind 56 de goluri, primind 39.
  • Ultima deplasare nu a fost de bun augur pentru cei de la Lille, aceștia pierzând la scor minim pe terenul ultimei clasate Angers. A urmat însă apoi un succes acasă cu Montpellier, impunându-se cu 2-1, bifând a treia victorie în ultimele patru jocuri.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Lille

Pariază pe Cota 1.87 la Betano!

Plasează pariul