Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Angers vs Monaco ponturi pariuri și pronosticuri 07.05.2023

Duminică, de la ora 14:00, în cadrul etapei cu numărul 34 din Ligue 1, Monaco se va deplasa pe „Stade Raymond-Kopa”, acolo unde va da piept cu cei de la Angers. Oaspeții au mare nevoie de victorie!
Angers vs Monaco
May 07,2023
14:00

Ponturi Angers vs Monaco

GG - cotă 2.10 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Angers vs Monaco

Angers nu are nici o miză în acest meci, aceștia fiind deja retrogradati, în timp ce Monaco încă speră la un loc de Champions League. Pentru a rămâne în cărți, trebuie să câștige. Mă aștept să o facă, iar recomandarea mea este pronosticul „2 pauză/2 final”, la o cotă de 2.10 la Unibet.

Angers

  • Angers a retrogradat matematic în Ligue 2, având doar 14 puncte strânse în 33 de etape, perioadă în care a înregistrat doar 3 victorii, 5 remize și nu mai puțin de 25 de victorii.
  • Oaspeții vin după o înfrângere, 4-2 în deplasare la Rennes.
  • Angers a câștigat doar de două ori cu Monaco în ultimii 10 ani! Poate produce surpriza? 6.40 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Bernardoni – Bamba, Valery, Hountondji, Blazic, Doumbia – Bentaleb, Mendy, Taibi – Hunou, Niane

Monaco

  • Monaco se află pe locul 4 în Ligue 1, cu 61 de puncte, fără șanse la titlu, dar încă păstrează șanse la un loc de Champions League. E adevărat, ele sunt cam mici.
  • Echipa pregătită de Clement Philippe este într-o formă slabă înainte de jocul cu Angers. Monaco vine după două înfrângeri la rând, 3-0 cu Lens și 0-4 cu Montpellier.
  • Monegascii au câștigat ultimele 6 dueluri directe cu Angers – în tur s-au impus cu 2-0. Urmează un nou succes? 1.45 este cota!
  • Embolo și Sarr sunt accidentați și nu vor juca.

ECHIPA PROBABILĂ: Nubel – Vanderson, Disasi, Maripan, Henrique – Fofana, Camara – Golovin – Ben Seghir, Volland, Ben Yedder

Pariază pe COTA 2.10 la Unibet!

Plasează pariul