Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Angers vs Clermont ponturi și pronosticuri 15.01.2023

Duminică, începând cu ora 16:00, Angers și Clermont se întâlnesc în ultima rundă a turului, iar partida are loc pe Stade Raymond-Kopa din Angers.
Angers vs Clermont
January 15,2023
16:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Angers vs Clermont

Fără victorie din 2014 în fața lui Clermont, Angers are toate șansele să nu încheie pozitiv nici acum, dat fiind faptul că este ultima. Mai mult, Clermont a demonstrat că trece într-o formă bună și vizează a treia victorie. X2 este recomandarea mea, cotă 1.60 la Superbet.

Ponturi Angers – Clermont

peste 2.5 goluri - Cota 1.80⭐
Pariază acum

Angers

  • Când vine vorba despre campionat este o echipă pe care toate echipele și-o doresc adversară. Lucrul acesta se întâmplă pentru că ocupă ultimul loc, cu doar opt puncte și termină acolo turul.
  • Echipa din fața ei are cu patru puncte mai multe, iar forma de moment nu este deloc promițătoare. Mai mult, a suferit al cincilea eșec în precedentele cinci dueluri avute în Lgue 1.
  • În prima parte a acestei săptămâni a jucat pe terenul liderului și al campioanei. Paris Saint-Germain a fost la înălțime și a câștigat cu scorul de 2-0.

Echipă probabilă: Bernardoni – Bamba, Blazic, Hountomondji, Doumbia – Mendy, Bentaleb – Melali, Hunou, Boufal – Sima

Lois Diony este accidentat.

Clermont

  • Se află pe locul 9 în Ligue 1 și acum caută a treia victorie consecutivă și a ppta a acestui sezon. Clermont are 25 de puncte și este la egalitate cu Lyon.
  • În etapa anterioară a evoluat pe terenul propriu și a avut resursele necesare să dispună cu scorul de 2-1 în fața lui Rennes.
  • Meciul a fost decis și de eliminările adversarului, drept pentru care golul din minutul 90+4 înscris de Gastien nu a fost deloc surprinzător.

Echipă probabilă: Diaw – Seidu, Wieteska, Caufriez – Allevinaj gastien, Magnin, Borges – Rashani – Kyel, Andric

Pariază la Superbet pe meciurile din Ligue 1!

Plasează pariul