Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

AC Ajaccio vs Toulouse ponturi pariuri și pronosticuri 07.05.2023

Confruntarea dintre AC Ajaccio și Toulouse este una programată să se joace duminică după-amiază, de la ora 16:00, aceasta contând pentru runda cu numărul 34 din Ligue 1, urmând să se desfășoare pe "Stade François Coty".
AC Ajaccio vs Toulouse
May 07,2023
16:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat AC Ajaccio vs Toulouse

Toulouse nu mai are obiectiv în campionat, fiind deja calificată în grupele Europa League după ce a cucerit Cupa Franței, astfel rămâne de văzut cât de mult forța în această înfruntare. De partea cealaltă, AC Ajaccio își joacă ultima șansă la evitarea retrogradării, așa ar trebui dea totul pe teren. Anticipăm un meci pe cinste, în care reușitele vor veni la ambele porți, așa vom paria în consecință, la o cotă de 1.87 oferită de Betano.

Ponturi AC Ajaccio – Toulouse

1X - Cota 1.57⭐
Pariază acum

AC Ajaccio

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește cu șansa a doua în această confruntare, ceea ce era de așteptat. E drept, beneficiază de avantajul propriului teren, însă urmează dea piept cu o adversară mai puternică.
  • Gruparea gazdă are un parcurs foarte slab în actuala ediției de Ligue 1, având în vedere faptul se găsește în zonaroșie” a clasamentului, ocupând penultimul loc, fiind la zece puncte de locul 16, ultimul ce se salvează de la retrogradare. Până acum, în decurs de 33 de etape, a reușit șase victorii și patru remize, suferind 23 de înfrângeri, în urma acestor înfruntări marcând 22 de goluri, primind 61.
  • Ultimul succes al celor de la AC Ajaccio a venit în urmă cu mai bine de două luni, în duelul de pe teren propriu cu Troyes. De atunci, aceștia au disputat opt partide, interval în care au suferit șapte înfrângeri, ultima venind în etapa anterioară, pierzând la scor de neprezentare pe terenul lui Lille.

ECHIPA PROBABILA: Leroy; Youssouf, Gonzalez, Vidal, Diallo; Chegra, Marchetti, Mangani, Spadanuda; Soumano, Bayala

Toulouse

  • Dacă ne raportăm la valoarea lotului de care dispune, dar și la parcursul din acest sezon, putem spune fără reținere faptul este echipa mai bună, așa nu este de mirare faptul agențiile de pariuri o dau ca favorită în această confruntare.
  • Oaspeții acestei partide nu au emoții în privința retrogradării, ocupând locul al 13-lea al clasamentului, fiind la nouă puncte de zona „fierbinte”. Nu mai au mare lucru de făcut în campionat, având în vedere faptul au câștigat deja Cupa Franței, asigurându-și astfel calificarea directă în grupele Europa League.
  • După două victorii, 0-1 în deplasarea de la Lorient și 5-1 în finala Cupei Franței, cu Nantes, cei de la Toulouse au clacat, în ultimul joc primind vizita lui Lens, pierzând la scor minim, pe teren propriu.

ECHIPA PROBABILA: Dupe; Rouault, Costa, Diarra; Keben, Genreau, Sierro, Kamanzi; Onaiwu, Dallinga, Chaibi

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de AC Ajaccio

Pariază pe Cota 1.87 la Betano!

Plasează pariul