Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

AC Ajaccio vs Rennes ponturi pariuri și pronosticuri 21.05.2023

Duminică după-amiază, cu începere la ora 14:00, vă avea loc duelul dintre AC Ajaccio și Rennes, acesta contând pentru etapa cu numărul 36 din cadrul campionatului francez, urmând să se dispute pe "Stade François Coty", unde ne așteptăm ca oaspeții să strălucească.
AC Ajaccio vs Rennes
May 21,2023
14:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat AC Ajaccio vs Rennes

Rennes este fără îndoială o echipă mai puternică, aceasta, spre deosebire de adversara sa, având toate motivele forțeze în acest final de sezon, ținând cont de faptul se luptă pentru locurile europene. Așadar, chiar dacă joacă în deplasare, ne așteptăm facă o figură frumoasă, având resursele necesare pentru a se impune, așa mergem pe un succes al său, într-o cotă de 1.45 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi AC Ajaccio – Rennes

Ambele marchează - Cota 1.42⭐
Pariază acum

AC Ajaccio

  • După cum era de așteptat, agențiile de pariuri o dau ca outsideră în această confruntare, chiar dacă beneficiază de avantajul propriului teren, fiind totuși o echipă mică, ce nu se poate compara cu adversara sa, fiind depășită la toate capitolele.
  • Gruparea gazdă este în acest moment în zonaroșie” a clasamentului din Ligue 1, ocupând locul 18, fiind la 11 puncte de locul 16, ultimul ce se salvează de la retrogradare, astfel din sezonul viitor va juca în eșalonul secund. Pe parcursul celor 35 de etape și-a trecut în cont șase victorii și cinci remize, suferind 24 de înfrângeri, în toate aceste partide marcând 22 de goluri, primind de trei ori mai multe.
  • Ultimul succes obținut de cei de la AC Ajaccio a venit la finalul lunii februarie, în duelul de pe teren propriu cu Troyes. De atunci, aceștia au disputat zece partide, interval în care au suferit nu mai puțin de opt înfrângeri, ultima venind în runda anterioară, pierzând cu un categoric 5-0 în fieful lui PSG.

ECHIPA PROBABILA: Sollacaro; Youssouf, Avinel, Vidal, Ismael; Marchetti, Coutadeur, Nouri; Barreto, El Idrissy, Spadanuda

Rennes

  • Vorbim de una dintre echipele de top din Ligue 1, având în vedere faptul în ultimii ani a reprezentat Franța în mod constant în competițiile europene. Este mai valoroasă, dar și mai experimentată decât adversara sa, având de asemenea și un parcurs mai bun în campionat, așa nu este de mirare faptul pornește ca favorită, chiar dacă joacă în deplasare.
  • Gruparea vizitatoare se găsește în acest moment pe treapta a șasea a clasamentului, fiind la doar un singur punct de zona europeană. Cele 35 de etape de campionat i-au adus 18 victorii și cinci remize, suferind 12 înfrângeri, pe parcursul acestor înfruntări înscriind 60 de goluri, primind 38.
  • Rennes a clacat în ultimele trei deplasări, pierzând cu Lyon, Montpellier și Nice. Vine însă după un succes clar obținut în etapa anterioară, învingând-o pe Troyes cu un categoric 4-0 pe teren propriu, astfel are un moral foarte bun înainte de această înfruntare.

ECHIPA PROBABILA: Mandana; Traore, Omari, Theate, Belocian; Santamaria; Doku, Bourigeaud, Majer, Gouiri; Toko Ekambi

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Rennes

Pariază pe Cota 1.45 la Betano!

Plasează pariul