Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

AC Ajaccio vs Reims ponturi și pronosticuri 11.01.2023

De la ora 20:00, ora României, în Corsica, pe Stade Francois Coty se va disputa meciul dintre AC Ajaccio și Reims, duel al etapei 18 din Ligue 1.
AC Ajaccio vs Reims
January 11,2023
20:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat AC Ajaccio vs Reims

Cu rezultate bune în ultimele cinci dueluri, cele două echipe s-ar putea să ne propună acum un meci foarte strâns, deoarece ambele sunt în formați pentru care fiecare punct contează. Sub 2.5 goluri este recomandarea mea, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi AC Ajaccio – Reims

Scor corect 2-0 - Cota 1.55⭐
Pariază acum

AC Ajaccio

  • Formația din Corsica tocmai ce a reușit să se califice în șaisprezecimile Cupei Franței, totul după victoria cu 2-1 asupra modestei Jura Sud.
  • Nu la fel de bine a replicat AC Ajaccio în runda anterioară din Ligue 1. Acolo a fost oaspete în disputa cu Toulouse, iar la final a cedat cu scorul de -2.
  • În clasament trăiește periculos, aflându-se pe locul 16, cu 15 puncte. Încă o greșeală o poate costa locul neutru, deoarece are două puncte peste locul 17, care duce în eșalonul secund.

Reims

  • Neînvinsă în ultimele cinci meciuri, Reims a ajuns la 21 de puncte și este la egalitate de puncte cu OGC Nice, dar cu un golaveraj mai bun.
  • Ocupă poziția a 10-a, iar un succes o duce cel mult un loc mai sus, deoarece între ea și locul 8 ocupat de Lyon stau trei lungimi.
  • Moralul echipei este ridicat, mai ales acum când vine după un antrenament cu public care a ajutat-o să avanseze în șaisprezecimile Cupei Franței. 7-0 a fost scorul în meciul cu Loon Plage.

Pariază la Superbet pe meciurile din Ligue 1!

Plasează pariul