Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

AC Ajaccio vs Marseille ponturi pariuri și pronosticuri 03.06.2023

Sâmbătă, în data de 3 iunie, cu începere la ora 22:00, se va juca partida dintre AC Ajaccio și Marseille, aceasta contând pentru ultima etapă din cadrul campionatului francez, urmând să se desfășoare pe "Stade François Coty".
AC Ajaccio vs Marseille
June 03,2023
22:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat AC Ajaccio vs Marseille

Diferența de valoare dintre cele două formații este uriașă, Marseille fiind net superioară din acest punct de vedere, având de asemenea și un mare plus de experiență. Cel mai probabil se va impune, însă nu vom merge pe mâna sa, având în vedere faptul nu mai are motive forțeze victoria. Anticipăm o confruntare spectaculoasă, în care se vor marca minim trei goluri, așa vom paria în consecință, la o cotă de 1.60 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi AC Ajaccio – Marseille

Gazdele câștigă - Cota 1.57⭐
Pariază acum

AC Ajaccio

  • În ciuda faptului este echipa gazdă și are de partea sa avantajul propriului teren, pornește cu șansa a doua la casele de pariuri, cum era și normal de altfel, urmând totuși înfrunte o adversară mult mai puternică, dar și mai experimentată.
  • Gruparea gazdă a dezamăgit în această ediție de campionat, având în vedere faptul nu a reușit evite retrogradarea. În prezent, aceasta se găsește pe penultimul loc al clasamentului din Ligue 1, cu doar 23 de puncte acumulate de-a lungul celor 37 de etape. A reușit șase victorii și cinci remize, suferind 26 de înfrângeri, în toate aceste partide marcând 22 de goluri, primind nu mai puțin de 74.
  • Ultimul succes obținut de cei de la AC Ajaccio a venit în urma cu mai bine de trei luni, în duelul de pe teren propriu cu Troyes. De atunci au disputat nu mai puțin de 12 partide, interval în care au suferit zece înfrângeri.

ECHIPA PROBABILA: Sollacaro; Youssouf, Avinel, Vidal, Diallo; Marchetti, Mangani, Coutadeur; Barreto, El Idrissy, Spadanuda

Marseille

  • Vorbim de una dintre cele mai puternice echipe din Ligue 1, care ne-a obișnuit ca în fiecare sezon aibă pretenții mari. Este mult peste nivelul adversarei sale, din toate punctele de vedere, așa pornește ca favorită certă la casele de pariuri, chiar dacă joacă în deplasare.
  • Oaspeții acestei partide au ratat calificarea directa în grupele Champions League, terminând pe locul al treilea, astfel vor începe din turul al treilea al preliminariilor. Până acum au reușit 22 de victorii și șapte remize, suferind opt înfrângeri, în urma acestor înfruntări marcând 67 de goluri, primind 39.
  • Marseille nu traversează o formă grozavă, având în vedere faptul în ultimele patru runde de campionat nu a obținut decât trei puncte. În acest interval a reușit o singură victorie, cu Angers, pierzând însă de trei ori, cu Lens, Lille și Brest.

ECHIPA PROBABILA: Pau Lopez; Mbemba, Bailly, Balerdi; Clauss, Rongier, Veretout, Kolasinac; Cengiz Under, Sanchez, Malinovskiy

Pariază pe Cota 1.60 la Betano!

Plasează pariul