FORTUNA – bonus de bun-venit la pariuri sportive


Sponsor oficial al echipei naționale a României, agenția de pariuri și jocuri online Fortuna se află în topul preferințelor  jucatorilor autohtoni chiar dacă a apărut pe piața din România ceva mai târziu decat ,,concurenta”

Înființată la Praga în 1990, compania si-a desfășurat activitatea initial in Cehia, Slovacia și Polonia. La ora actuală FORTUNA detine peste 600 de agenții offline, cunoscut fiind faptul că la intrarea pe piata din România a preluat casa de pariuri PublicBet.

Aproape în același timp, operatorul și-a făcut apariția și în mediul online, faptul că a oferit servicii atât online cât și offline fiind un mare plus in atragerea clientilor.

Conform datelor oferite de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, Fortuna detine, în țara noastră, o licență definitivă până în vara anului 2026.

Bonusul de bun venit – 300 RON pariu fără risc

Unul din principalele motive pentru care din ce în ce mai mulți jucători aleg mediul online în detrimentul celui offline este bonusul cu care agențiile de pariuri virtuale își întâmpină clienții noi. În cazul agenției de pariuri Fortuna oferta de prima depunere este formată dintr-un pariu fără risc de 300 RON.

Pentru a beneficia de acest avantaj trebuie să îți deschizi un cont pe site-ul http://sport.efortuna.ro/ro/pariuri-online, proces ce durează de regulă în jur de 5 minute. În timpul acestuia ti se vor cere date personale pe care te sfătuim să le treci cu exactitate pentru a evita orice nelămuriri.

Odată ce ai încheiat completarea formularului de înregistrare vei primi un mail cu instrucțiuni legate de verificarea identității, lucru care se face de regulă prin trimiterea catre operator a unor copii după actul de identitate plus o dovadă a adresei (factură de utilități sau extras de cont bancar). Este indicat ca documentele să fie scanate însă de cele mai multe ori sunt acceptate și fotografii, atâta timp cât acestea au o rezoluție acceptabilă. Procesul prin care se verifică identitatea durează, de regulă, o zi sau două și trebuie obligatoriu finalizat in maxim 60 de zile, conform legislației din România.

Revenind la bonusul de bun venit, trebuie să notăm faptul că cel oferit de Fortuna ,,300 RON pariu fără risc ” chiar daca nu suna la fel de pompos ca ,,1000 RON pentru jucătorii noi” sau alte variante asemănătoare, este considerat unul din cele mai atractive bonusuri de bun venit disponibile in România.

Prin intermediul acestei oferte de prima depunere clientii pot plasa primul pariu, în limita a 300 RON, fără niciun risc, aceștia primind banii înapoi în cazul în care pariul este necastigator.

300 RON pariu fără risc termeni și condiții

  • Promoția de bun venit este valabila doar pentru primul pariu plasat
  • Sunt eligibile atât pariurile live cât și cele plasate înainte de începerea meciurilor
  • Dacă primul tău pariu plasat este câștigător îți vei păstra câștigurile și nu vei mai primi niciun bonus
  • Dacă, din contră, acest prim pariu al tău se dovedește a fi necâștigător, atunci Fortuna iti va rambursa miza pariată în totalitate sub formă de Bonus, în limita a 300 RON
  • Pentru a fi transformat in bani reali acest bonus trebuie rulat de cinci ori la cote de minim 1.50 în termen de 30 de zile din momentul creditării
  • Oferta este valabilă pentru persoanele cu vârsta mai mare de 18 ani ce au reședința în România și se acordă doar unei singure persoane dintr-o locuință

Exemplu de rulare

După ce ai deschis un cont Fortuna depui 300 RON pe care îi pariezi pe victoria echipei A intr-un meci cu o echipa B.

Să presupunem că echipa A avea înaintea meciului o cotă de 2.00 pentru victorie și acest lucru se și întâmplă. Vei avea în acest moment în contul tău cei 300 de RON ai tăi plus câștigul provenit din pariu -> înca 300 RON, iar pariul fără risc este considerat încheiat.

Dacă echipa pe care ai pariat nu reușește să câștige, atunci vei primi cei 300 de RON pariați sub formă de bonus, care trebuie rulat de 5 ori în maxim 30 de zile plasând pariuri la cote de minim 1.50. Asta înseamnă că bonusul va fi rulat în întregime odată ce ai pariat 1500 ron.

Trebuie să mai adăugăm în încheiere faptul că cei mai mulți utilizatori sunt de părere că bonusul de bun venit oferit de agenția de pariuri și jocuri online Fortuna este la ora actuală unul din cele mai atractive de pe piață online din România.

Termenii si Conditiile acordarii pot fi schimbate in orice moment de catre operatorii online astfel ca este indicat sa verificati cu atentie toate detaliile inainte de a va hotara sa aplicati pentru un bonus.