Intra pe Fortuna accesand urmatorul link: ponturi-bune.ro/casedepariuri/fortuna/ doar in acest mod iti asiguri un viitor plin de promotii si bonusuri exclusive prin Ponturi-bune.

 

 

Odata ajunsi pe site-ul celor de la Fortuna suntem intampinati cu oferta de bun venit, un bonus de 1000 RON, de pe butonul “Creeaza cont” din mijloc incepem procesul de deschiderea contului.

 

 

Trebuie sa completam formularul cu datele noastre personale, nu uitati ca aceste date trebuie sa fie corecte pentru o verificare ulterioara a varstei, pentru depozite si retrageri. Pe langa nume, prenume, adresa si mail trebuie sa introduceti si CNP-ul, la Fortuna puteti face retrageri direct in agentiile stradale.

 

 

Felicitari! Acum ai un cont la Fortuna, mail-ul nu trebuie verificat, poti analiza oferta bogata si cand esti gata poti face un depozit pentru a incepe sa pariezi.

 

 

Cum facem un depozit la Fortuna

Doar 2 metode de a depune bani are in acest moment Fortuna, prin card de credit/debit Visa sau Mastercard si prin paysafecard. Depozitul minim este de 25 de RON.

 

 

Cum luam bonusul de bun venit la Fortuna

Fortuna iti incarca contul cu pana la 1000 RON bonus de bun venit, pachetul de inregistrare este impartit in 3 categorii: pentru inceput primim un bonus de pana la 300 RON in functie de primul depozit, acest bonus este sub forma de free bet-uri (de maximum 20 RON fiecare) la care putem avea castiguri extra de pana la 500 RON (50% bonus din castig). Daca pariem si de pe mobil putem lua pana la 200 RON bonus in free bet-uri.