Zrinjski - Ludogorets. Bulgarii nu ar trebui să aibă nicio emoție în această deplasare.

Returul cele de-a treia faze eliminatorii din calificările pentru grupele Europa League oferă o serie de meciuri extrem de interesante în această zi de joi, iar cu siguranță publicul european se va bucura de un fotbal total din partea celor mai importante formații din această competiție. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Zrinjski și Ludogorets, programat de la ora 21:00 pe Stadion Pecara.
Ludogorets - Hoffenheim

Zrinjski, gazda acestei partide, este de departe outsider-ul acestei manșe care va încerca pe cât se poate să se apropie ușor ușor de calificarea în play-off, fiind conștientă că este extrem de greu în fața unui asemenea adversar. Bosniecii au surprins pe toată lumea totuși prin faptul că au izbutit să piardă doar un 0-1 pe terenul bulgarilor în manșa tur, arătând destul de bine ca grup, ca organizare tactică, mai ales în compartimentul defensiv unde aceștia au reușit să le facă față vedetelor braziliene de la clubul bulgar. Echipa bosniacă a reușit să se califice în acest tur datorită eliminării celor de la Valletta, formație care nu se compară sub nicio formă cu echipa lui Moți. Zrinjski va avea nevoie de mai mult curaj și o concentrare permanentă în apărare pentru a izbuti ceva important în fața lui Keseru&Co.

Ludorogets, oaspetele acestei partide,este cotată cu prima șansă la calificare, dar și la câștigarea meciului din această seară. Bulgarii dețin o experiență extrem de importantă în abordarea unor asemenea partide. An de an, echipa lui Cosmin Moți a reușit să participe cât se poate de aproape de masa bogaților, iar de cele mai multe ori s-a lipit de succese. Dacă anul trecut pierdea această calificare din UCL, anul acesta s-a întâmplat la fel, în fața unui club mult mai slab cotat, MOL Vidi, dar care a arătat mai mare dorință decât fotbaliștii din cadrul clubului. Într-adevăr a existat pe alocuri și ghinion, dar bulgarii nu au nicio scuză pentru eliminarea în fața unei asemenea echipe. În acest moment le-a rămas doar UEL, competiție în care trebuie să demonstreze că eliminarea din UCL a fost o greșeală și să încerce să ajungă cât se poate de sus, fiind totuși și ea destul de importantă și mult mai accesibilă ca performanță.

Cu siguranță vom avea parte de un joc destul de închis în care bulgarii nu vor forța prea mult, încercând să înscrie un gol cât se poate de rapid și după să închidă partida, mizând astfel pe un pronostic de maximum 2 goluri marcate în meci, și implicit pe o victorie a celor de la Ludogorets, având o cotă extrem de bună.

Pronosticuri Fenerbache - Besiktas