Zeljeznicar - Narva. Gazdele promit spectacol.

A doua zi din returul optimilor de calificări din Europa League oferă un singur meci ce cu va oferi un spectacol frumos iubitorilor de fotbal. Această partidă este cea dintre Zeljeznicar și Narva , duel ce este programat de la ora 19:00 în Bosnia Herțegovina. Echipa gazdă a câștigat prima partidă din Estonia cu scorul de 2-0, iar acest lucru îi oferă prima șansă la calificare, mai ales că bosniacii mai au multe de demonstrat și în partida retur, promițând spectacol fanilor din tribune.

Zeljeznicar, gazda acestei dispute, pleacă la casele de pariuri cu prima șansă din toate punctele de vedere. Echipa din Bosnia Herțegovina a reușit un rezultat excelent pe terenul celor de la Narva, scor 0-2 care cu siguranță va conta decisiv în privința calificării. Zeljeznicar a reușit să se impună destul de convingător în fața estonienilor care nu le-au creat deloc probleme bosniecilor. Aceștia sunt recunoscuți că formează un grup destul de ofensiv care an de an, cel puțin în campionat, a încercat să înscrie cât se poate de mult, aceasta fiind tactica impusă de patronatul clubului. Ocaziile de gol pe terenul estonienilor au fost în număr de 13, dar pe teren propriu lucrurile vor sta altfel, scorul având mari șanse să fie mult mai mare decât cel din manșa tur.

Narva, oaspetele din Estonia, se deplasează pe terenul bosniecilor pentru a încerca să întoarcă rezultatul din tur, dar cu siguranță estonienii sunt conștienți de faptul că sunt destul de limitați în fața trupei conduse de Slobodan Krcmarecic. Narva este o echipă destul de modestă din fotbalul estonian, nefiind cunoscută aproape deloc în comparație de celălalte formații ca Levadia sau Flora care an de an s-au luptat în cupele europene. Fotbalul din această țară este destul de slab, majoritatea calificându-se pentru acea sumă de bani și nicidecum să performeze. Doar 2 șuturi pe poartă au reușit să tragă jucătorii lui Adam Kuzyaev

Bosniecii au toate șansele să primească biletele pentru sferturile de calificare din UEL, ținta acestei echipe fiind grupele mai ales dacă vor reuși să capete mai mult curaj și mai multă experiență de la meci la meci. Jocul prestat de Zeljeznicar este unul relativ bun, dar are nevoie de multe îmbunătățiri pentru a se ridica la nivelul acestei competiții. Cred că scorul din retur de pe terenul acesteia va fi mult mai mare, echipa lui Krcmarecic fiind destul de convinsă că va putea marca de mai multe ori dacă va avea și luciditatea necesară în fața porții.

Pronosticuri Niedercorn - Ufa