Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Zalgiris vs Hacken ponturi pariuri și pronosticuri 10.08.2023

Joi, în data de 10 august, cu începere la ora 19:00, se va juca partida tur dintre Zalgiris și Hacken, ce contează pentru turul III preliminar din Europa League, urmând să se desfășoare pe "LFF stadionas”. Meci de goluri?
Zalgiris vs Hacken
August 10,2023
19:00

Ponturi Zalgiris vs Hacken

1 & peste 1.5 goluri - cotă 1.60 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Zalgiris vs Hacken

Se anunță o dublă disputată, mai ales că ambele echipe traversează o perioadă delicată și cred că pentru primul joc, un pariu pe goluri la Winmasters este cea mai bună opțiune. Atât Zalgiris, cât și Hacken arată bine din punct de vedere ofensiv, iar recomandarea mea este pronosticul „ambele marchează”, la o cotă de 1.85.

Zalgiris

  • Zalgiris vine din preliminariile Champions League, acolo unde s-a oprit în turul II, fiind eliminată cu greu de Galatasaray (2-2 în tur și 1-0 în retur).
  • Campioana Lituaniei este în plin sezon, iar după 25 de etape, aceștia se află pe locul secund. Înainte de manșa tur cu Hacken, Zalgiris a încheiat la egalitate cu Siauliai FA (0-0).
  • Trebuie spus faptul că Zalgiris a ajuns la 4 meciuri consecutive fără victorie. Conform caselor de pariuri, gazdele pornesc cu șansa a doua în dubla cu Hacken – 3.30 este cota la victorie în manșa tur!

Hacken

  • La fel ca adversara sa, Hacken vine din preliminariile Champions League. Aceștia au fost eliminați la penalty-uri în turul II de Klaksvik (0-0 în tur și 3-3 în retur).
  • Campionatul în Suedia este în plină desfășurare. După 18 etape, Hacken se află pe locul 3, fiind la 4 puncte în spatele liderului Elfsborg. Totuși, înainte de manșa tur, aceștia nu au jucat în campionat.
  • Bookmakerii îi văd mari favoriți la calificarea în play-off-ul Conference League – 1.25 este cota în acest moment!

Pariază pe COTA 1.85 la Winmasters!

Plasează pariul