Zalgiris - Sevilla. Partidă la discreția spaniolilor.

Returul cele de-a treia faze eliminatorii din calificările pentru grupele Europa League oferă o serie de meciuri extrem de interesante în această zi de joi, iar cu siguranță publicul european se va bucura de un fotbal total din partea celor mai importante formații din această competiție. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Zalgiris și Sevilla, programat de la ora 20:00 pe LFF stadionas.
sevilla Sevilla - Villarreal

Zalgiris, gazda acestei partide, pornește conform caselor de pariuri cu a doua șansă la calificare, fiind un lucru de altfel destul de normal dacă privim la calitatea lituanienilor comparativ cu adversarul din această manșă. Formația din Lituania a încercat pe cât posibil să scoată un rezultat favorabil pe Ramon Sanchez Pizjuan, dar din păcate spaniolii au reușit să se impună, însă doar cu un 1-0 care pe alocuri putea fi mai mare dacă norocul nu era de partea celor de la Zalgiris în acea zi. Cu toate acestea, lituanienii au avut câteva șanse prin  care puteau marca în poarta spaniolilor, crezând că dacă vor avea și în această seară asemenea șanse, cu siguranță că nu le vor mai trata cu lejeritatea din partida precedentă.

Sevilla, oaspetele de seamă din această manșă retur, se deplasează tocmai în Lituania pentru a izbuti calificarea în play-off-ul UEL, lucru destul de important pentru echipa spaniolă. Aceasta a reușit să acceadă în acest tur grazie calificării în defavoarea maghiarilor de la Ujpest, demonstrându-și valoarea în cele două jocuri, dar de această dată situația nu pare să fie la fel de simplă conform statisticilor și a scorului din tur, însă oricând formația spaniolă se poate dezlănțui împotriva unei asemenea echipe extrem de modeste din fotbalul european. Aceasta într-adevăr era cu gândul mai mult la Supercupa Spaniei pe care de altfel a pierdut-o în fața Barcelonei în Maroc, scor 2-1, și este pregătită să își curețe moralul printr-un joc extrem de consistent din punct de vedere ofensiv în această deplasare din Lituania.

Pronosticuri RB Leipzig - RB Salzburg