Valur - Sheriff Tiraspol. Se anunță un joc închis.

Returul cele de-a treia faze eliminatorii din calificările pentru grupele Europa League oferă o serie de meciuri extrem de interesante în această zi de joi, iar cu siguranță publicul european se va bucura de un fotbal total din partea celor mai importante formații din această competiție. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Valur și Sheriff Tiraspol, programat de la ora 22:00 pe Hildarendi.

Valur, gazda acestei partide, pornește din postura de outsider această confruntare retur în fața formației moldovene din Tiraspol pe care speră să o învingă pe teren propriu și astfel să obțină calificarea mult dorită în play-off-ul UEL. Echipa islandeză a realizat un joc destul de bun pe terenul celor de la Sheriff, pierzând din nefericire cu un 1-0 în ultimele minute, fiind într-adevăr un rezultat așteptat dacă analizăm ocaziile pe care le-au avut clubul din Moldova. Islandezii trebuie să se prezintă în aceeași manieră din punct de vedere defensiv deoarece au realizat un joc aproape perfect, având mari șanse dacă vo repeta prestația din tur și se vor concentra ceva mai mult pe zona ofensivă unde nu prea au contat, iar fără un gol marcat, calificarea este imposibilă.

Sheriff Tiraspol, oaspetele acestei runde, vine pe terenul celor de la Valur cu gândul să obțină un succes care să le ofere calificarea în play-off-ul UEL. Formația moldovenă a izbutit să câștige destul de chinuit pe teren propriu cu scorul de 1-0, dar într-adevăr ocaziile de gol au existat în mare parte doar în favoarea acesteia, însă lipsa de luciditate și de atenție din fața porții și-au spus cuvântul, văzându-se nevoită să trăiască cu emoții și acest duel de pe tărâmul islandez. Clubul din Tiraspol trebuie să se prezinte în aceeași manieră ca în partida tur, bineînțele mult mai atenți la finalizare, iar cu siguranță calificarea în turul următor se va realiza fără prea mari probleme.

Ambele formații au șansa lor în acest duel, dar cred totuși că experiența clubului din Moldova își va spune cuvântul în asemenea momente, având totuși o șansă în plus la calificare, de care vor profita bineînțeles, așteptându-ne să vedem un joc cu puține goluri, jucătorii lui Sheriff mulțumindu-se să marcheze și după aceea să aibă grijă de rezultatul înregistrat pe tabelă ulterior.

Pronostic Valur - Sheriff Tiraspol