Vaduz - Levski Sofia. Bulgarii favoriți la calificare.

Optimile de calificare din Europa League se dispută și în această zi de miercuri având în rol principal câteva echipe destul de importante. Una dintre acestea este Levski Sofia, formația bulgară care încerca an de an să pășească în UCL, dar ajungea în cele din urmă în această competiție. Levski o va întâlni pe Vaduz, echipă ce activează în campionatul Elveției, și care este lipsită de experiența europeană. Partida se va disputa de la ora 18:45.

Vaduz, formația gazdă a acestui tur al optimilor de calificare, va avea viață grea contra echipei bulgare. În primul rând, lotul acestei formații din Lichstentein care activează în Super Liga elvețiană, nu este unul demn de această competiție europeană, iar șansele de calificare sunt extrem mici. Dar cu toate acestea, majoritatea speră la acest lucru deoarece lucrurile stau întotdeauna destul de anapoda în UEL. În al doilea rând, lipsa de experiență europeană își va spune cuvântul, presiunea fiind cu siguranță uriașă pe umerii jucătorilor. Cu toate acestea, șansa celor de la Vaduz rămâne în continuare, majoritatea încercând să se agațe de un rezultat care să mențină formația în cărți pentru calificare.Cele trei amicale nu au arătat o formație care se poate zbate pentru accederea în grupele UEL.

Levski Sofia, oaspetele de seamă din aceste optimi de calificare se deplasează tocmai în Lichstenein pentru a încerca să se califice încă din primul tur în următoarea fază. Bulgarii deși au o experiență mult mai mare în abordarea unor astfel de jocuri europene, pot avea dificultăți în încercarea de a-și impune jocul.Chiar dacă este o echipă mult mai valoroasă, de-a lungul sezonului trecut a avut câteva probleme în partidele cu echipe mai slab cotate, mai ales pe teren străin. Din păcate pentru Levski, aceasta nu a reușit să câștige titlul, și astfel să vede nevoită să se lupte pentru grupele UEL. Un singur meci amical a disputat până acum, iar cu siguranță va avea probleme din acest punct de vedere.

Bulgarii sunt favoriți la casele de pariuri, dar nu în cel mai clar mod deoarece diferența de valoare este singura care face această departajare deoarece jocul nu este cunoscut aproape deloc al niciuneia dintre aceste formații întrucât campionatele din Elveția și Bulgaria nu au început. Cred totuși că Levski nu se poate întoarce în Sofia fără victorie, dar cel mai indicat pronostic fiind cel pe goluri deoarece ambele echipe sunt angrenate pe sistemul de contraatac, de încercare de a iuți jocul pe flancuri, lucruri care cu siguranță pot crea multe faze de poartă, și de ce nu, goluri.

Pronosticuri Kairat Almaty - Sigma Olomouc