Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Union Berlin vs Royale Union SG ponturi pariuri și pronosticuri 09.03.2023

Joi, 9 martie, de la ora 19:45 va avea loc meciul Union Berlin vs Royale Union SG, contând pentru manșa tur din optimile Europa League, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!
Union Berlin vs Royale Union SG
March 09,2023
19;45

Ponturi Union Berlin vs Royale Union SG

peste 2.5 goluri - Cotă 1.78 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Union Berlin vs Royale Union SG

Cele două echipe s-au întâlnit și în grupe, iar atunci fiecare câștiga cu 1-0 în deplasare. Mă aștept la un prim meci la fel de echilibrat, cu puține reușite, mai ales că miza este sferturile Europa League. Recomandarea mea este pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.70 la Winmasters!

Union Berlin

  • Union Berlin a produs surpriza în 16-imile Europa League, când a eliminat-o pe Ajax cu scorul de 3-1 la general (0-0 în tur și 3-1 în retur).
  • În campionatul intern, formația pregătită de Urs Fischer este surpriza plăcută din acest sezon. În prezent, Union Berlin se află pe locul 3 în Bundesliga, cu 44 de puncte acumulate în 23 de etape. Ultimul joc disputat a fost cu cei de la Koln, încheiat la egalitate, scor 0-0.
  • Conform bookmakerilor, Union Berlin este mare favorită în dubla cu Royale Union SG – 1.45 este cota la calificare!

ECHIPA PROBABILĂ: Ronnow – Doekhi, Knoche, Leițe – Juranovic, Laidouni, Khedira, Thorsby, Trimmel – Becker, Behrens

Royale Union SG

  • Royale Union SG a câștigat grupa de Europa League, astfel că s-a calificat direct în optimile competiție. Din grupă a făcut parte chiar Union Berlin, Braga și Malmo.
  • Echipa antrenată de Karel Geraerts nu este în cea mai bună formă înainte de jocul cu Union Berlin. Belgienii au 3 înfrângeri în ultimele 4 partide. Recent, aceștia au câștigat cu 2-1 în fața celor de la Eupen. În campionatul intern, Union SG se află pe locul secund, fiind la 8 puncte în spatele liderului Genk.
  • 6.00 este cota la victorie cu Union Berlin. Poate produce surpriza?

ECHIPA PROBABILĂ: Moris – Sykes, Burgess, Van der Heyden – Adingra, Tema, Lynen, Lapoussin, Lazare Amani – Nilsson, Vertessen

Pariază pe COTA 1.70 la Winmasters!

Plasează pariul