Trencin - Feyenoord. Olandezii au moralul ridicat.

Turul 3 din Europa League oferă o serie de meciuri extrem de interesante în această zi de joi, iar cu siguranță publicul european se va bucura de un fotbal total din partea celor mai importante formații din această competiție. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Trencin și Feyenoord, programat de la ora 20:00 pe Stadion MKS Zilina.
trencin Feyenoord - Excelsior

Trencin, gazda acestei partide, pornește conform caselor de pariuri cu șansa a doua la câștigarea jocului cât și la calificare deoarece va avea în față un adversar mult mai experimentat și mai valoros. Lotul slovacilor nu se ridică la înălțimea grupelor UEL unde va fi destul de greu să ajungă dacă nu își vor întrece limitele. Sezonul european până în acest moment se derulează foarte bine pentru Trecin care a reușit să treacă în primă fază de clubul macedonean Buducnost în turul 1 de calificare, urmând apoi să aibă o confruntare pe cinste cu formația poloneză Gornik, calificare reușită cu scorul de 5-1 la general, arătându-și pe deplin forța ofensivă pe care speră să o aibă și în jocul contra olandezilor din această seară.

Feyenoord, oaspetele acestei partide, se deplasează până în Slovacia pentru a încerca să scoată un rezultat pozitiv care să îi permită să spere în continuare la grupele UEL, competiție de altfel care se poate potrivi destul de bine clubului olandez. Condusă de la margine Giovanni van Bronckhorst, Feyenoord debutează în acest sezon european într-o dublă manșă ce se anunță extrem de spectaculoasă dacă jocul olandezilor se va ridica la nivelul sezonului trecut. Într-adevăr, principala problemă care cu siguranță se va menține în acest prim joc este lipsa minutelor oficiale care vor fi resimțite de jucătorii antrenorului olandez, dar speră ca în cel mult 2 săptămâni situația să se așeze pentru Feyenoord. Jucătorii au un moral excelent înaintea jocului din Slovacia deoarece chiar în acest weekend au izbutit să câștige supercupa Olandei în fața celor de la PSV, bucuria fiind imensă datorită obținerii trofeului la loviturile de departajare.

Partida aliniază la centru două formații cărora le place faza ofensivă, fiind dornice de a marca cât mai multe goluri. De această dată lucrurile nu sunt chiar atât de așezate pentru ele, mai mult slovacii fiind stăpânii jocurilor oficiale în acest moment grazie începutului mai rapid de campionat. Cred totuși că vom avea parte de un joc cu cel puțin 3 reușite, în care Trencin va reuși să marcheze cel puțin un gol în poarta olandezilor.

Pronosticuri HJK - O.Ljubljana