TNS - Midtjylland. Verzii au nevoie de o minune.

Turul 3 din Europa League oferă o serie de meciuri extrem de interesante în această zi de joi, iar cu siguranță publicul european se va bucura de un fotbal total din partea celor mai importante formații din această competiție. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre TNS și Midtjylland, programat de la ora 21:45 pe Cardiff Stadium.

TNS, gazda acestei dispute, este cotată de casele de pariuri cu șansa a doua atât la câștigarea jocului, cât și obținerea calificării fiind un factor extrem de dificil de realizat dacă privim la lotul galezilor și la faptul că nu dețin o oarecare experiență solidă în cupele europene. TNS a debutat în urmă cu o lună în fața macedonenilor de la Shkendija în UCL, dar care din păcate a eliminat-o din cea mai importantă competiție europeană. Dacă scorul din tur a fost 5-0 pentru macedoneni, în jocul 2, lucrurile au fost pe dos, TNS reușind să câștige doar cu 4-0, aproape că reușise să realizeze un fapt istoric în UCL. După această eliminare, galezii au continuat în UEL, reușind să elimine formația din Gibraltar, scor 3-2 la general.

Midtjylland, oaspetele acestei dispute, se deplasează în ținutul galezilor pentru această manșă tur din turul 3 preliminar. Formația antrenată de la margine de danezul Thorup pornește cu prima șansă la calificare, lucru destul de logic pentru clubul nordic dacă privim la experiența și la valoarea fotbaliștilor. Echipa lui Thorup și-a început aventura europeană în acest nou sezon în UCL, dar a fost eliminată din nefericire de clubul kazac, Astana, în urma unei duble manșe în care nordicii nu au știut să gestioneze partidele și astfel se vede nevoită să continue în UEL, competiție care pare mult mai accesibilă. În campionat lucrurile au început să o ia pe un făgaș ascendent după un început destul de slab de sezon. Recent, danezii au reușit să bifeze două victorii consecutive în fața celor de la Esbjerg și Vejle, înscriind de 6 ori în cele două partide, plecând astfel cu moralul ridicat în Țara Galilor.

Partida se anunță extrem de deschisă dacă privim la cei doi adversari care nu au deprinderea de a se apăra aglomerat, ci încearcă pe cât posibil să aducă cât mai mulți jucători la finalizare, de aici și probleme defensive observate la ambele formații. Cred că atât TNS cât și Midtjylland vor reuși să marcheze măcar un gol, oferind publicului o partidă cu cel puțin 3 reușite pe tabelă.

Pronosticuri Young Boys - Manchester United