Stjarnan - FC Copenhaga. Danezii au experiența de partea lor.

Ziua de joi ne oferă o serie impresionantă de partide care cu siguranță vor oferi publicului european un spectacol fotbalistic. Unul din aceste jocuri este cel dintre Stjarnan și FC Copenhaga, meci programat de la ora 22:00 pe stadionul din Islanda. Se cunoaște diferența de valoare dintre cele două echipe nordice de altfel, dar imprevizibilul în această competiție poate să răsară oricând, așteptându-ne să vedem o surpriză la orice pas, mai ales că islandezii pot profita de forma slabă a danezilor.

Stjarnan, gazda acestei dispute, pornește cu șansa a doua la calificare deoarece deține un lot net inferior față de clubul din Danemarca, dar rămâne de văzut dacă acest lucru se va observa foarte clar în teren. Islandezii se află într-o formă foarte bun, într-un tonus ridicat de fotbal mai ales după calificarea în fața estonienilor de la Kalju ,scor 3-1 la general, pe care speră să îl repete și în această dublă manșă. Stjarnan va încerca să își depășească ritmul de joc contra danezilor de la Copenhaga, mai ales că se află în runda cu numărul 13 în campionat, jucătorii cunoscând foarte bine forma fizică pe care o pot depune într-un asemenea duel.

FC Copenhaga, oaspetele acestei partide, întâlnește de această dată o formație islandeză, fiind din nou favorită conform caselor de pariuri la calificare . Danezii dețin o experiență  importantă în cupele europene, lucru care poate conta decisiv în vederea accederii în următoarea fază eliminatorie chiar și fără un lot foarte bine pus la punct. Sezonul acesta arată destul de incert pentru clubul din Copenhaga deoarece start-ul a fost foarte răgușit pentru danezi care au încercat să arate un fotbal frumos, dar le-a ieșit fix pe dos, pierzând în prima etapă pe teren propriu cu Horsens, și abia să remizeze contra celor din Finlanda, scor 1-1 pe teren propriu. Victoria de la începutul săptămânii contra celor de la Hobro pare să îi fi trezit pe danezi care speră să continue în aceeași manieră.

Skov, jucătorul celor de la Copenhaga, promite un nou fotbal încântător în această seară, mai ales că finlandezii au mari probleme pe zona defensivă, iar cu siguranța speranța danezilor se va afla în extrema lor dreaptă care de altfel va reuși cred să înscrie cel puțin un gol în poarta celor de la Stjarnan, fiind convins ca FC Copenhaga va pleca spre Danemarca un rezultat pozitiv.

Pronosticuri Leverkusen - Mainz