Slovan Bratislava - Rapid Viena. Ivan alături de verzi în drumul spre grupele UEL.

Turul 3 din Europa League oferă o serie de meciuri extrem de interesante în această zi de joi, iar cu siguranță publicul european se va bucura de un fotbal total din partea celor mai importante formații din această competiție. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Slovan Bratislava și Rapid Viena, programat de la ora 22:05 pe Pasienky.
Slovan Bratislava St. Polten - Rapid Viena

Slovan Bratislava, gazda acestei prime manșe, pornește conform caselor de pariuri cu a doua șansă atât la câștigarea jocului cât și la calificare deoarece deține un lot inferior valoric și totodată lipsit de experiență europeană față de cel al austriecilor. Formația slovacă condusă de pe bancă de Sevela are un start de sezon competițional atât la nivel de ligă națională cât și la nivel european excelent. Slovan Bratislava a debutat în UEL acum o lună împotriva celor de la Milsami, reușind să se califice fără prea mari emoții după un 9-2 la general. A urmat apoi cel de-al doilea tur contra celor de la Balzan, manșă care se anunța mai ușoară însă lucrurile au stat diferit. Slovacii au pierdut pe terenul maltezilor cu 2-1, dar au reușit să întoarcă scorul, câștigând cu 3-1 pe teren propriu. În campionat se află pe primul loc după trei etape, acumulând maximul de puncte și înscriind 9 goluri.

Rapid Viena,oaspetele acestei manșe tur, pleacă cu prima șansă la calificare și la victorie în această seară, verzii dorindu-și foarte mult să ajungă în grupele UEL, competiție în care își poate demonstra valoarea. Formația austriacă condusă de la margine de Djuricin debutează în cupele europene, primind încă de anul trecut biletul spre turul 3 preliminar din UEL, fază din care poate să iasă cu fruntea sus dacă lucrurile vor sta la fel ca în acest început de campionat. Rapid Viena a jucat doar trei meciuri oficiale în care a arătat destul de bine. Prima victimă a fost o echipă din ligile secunde pe care a învins-o cu scorul de 5-0 în Cupa Austriei. Au urmat două etape în care vienezii au încercat să bifeze doar 2 victorii, dar din păcate s-a reușit doar una, aceea împotriva celor de la Admira, scor 3-0, urmând chiar în weekendul acesta un egal contra celor de la Altach, scor 1-1, un rezultat de înțeles datorită joculu din această seară.

Una dintre cele două formații se poate întâlni cu FCSB dacă și echipa românească va reuși să se califice în play-off-ul de calificare pentru grupele UEL. Ambele echipe dețin o forță ofensivă de remarcat, apărarea fiind principala problemă a acestora, de aceea mă aștept la un joc cu cel puțin 3 reușite, un gol marcat de ambele formații fiind cel ma indicat pronostic pentru această partidă.

Pronosticuri Wolfsburg - Freiburg