Sigma Olomouc - Sevilla. Se anunță o nouă reprezentație de gală a spaniolilor.

Ziua de joi ne oferă prima manșă din faza play-off-ului marca Europa League, având în prim plan formații care au realizat lucruri importante în campionatele lor sau chiar pe plan european, fiind o șansă importantă pentru a mai scrie odată istorie, de această dată în grupele celei de a doua competiții ca valoare. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Sigma Olomouc și Sevilla, partidă programată de la ora 20:00 pe Andruv Stadion.
sk Sigma sevilla

Sigma Olomouc, gazda acestei partide, pornește conform caselor de pariuri din postura de outsider clar la calificare datorită lotului net inferior din punct de vedere valoric pe care îl deține comparativ cu cel al combatantei din această seară. Formația cehă a reușit să se impună cu scorul de 2-0 pe teren propriu în prima manșă din turul 3 de claificare și astfel mergea în Kazahstan cu gândul să se califice în play-off. Șansele erau destul de mari pentru cehi, dar lucrurile nu trebuie gândite în ideea că sunt deja calificați deoarece terenul kazacilor era unul sintetic care pune pune probleme mari la construcție. Clubul ceh a reușit în cele din urmă calificarea grazie rezultatului de 1-2 care le-a adus accederea în play-off unde va da din păcate peste experimentata Sevilla, Sigma având mare nevoie de șansă în cele două jocuri contra spaniolilor.

Sevilla, oaspetele de seamă din această manșă tur, se deplasează tocmai în Cehia pentru a izbuti calificarea în grupele UEL, lucru destul de important pentru echipa spaniolă. Aceasta a reușit să acceadă în turul 3 grazie calificării în defavoarea maghiarilor de la Ujpest, demonstrându-și valoarea în cele două jocuri, dând astfel peste formația lituaniană, Zalgiris pe care a învins-o cu doar 1-0 în primul joc, plecând în Lituania cu ceva emoții datorită rezultatului relativ modest pentru clubul spaniol care totuși are o prestanță de apărat. Aceasta într-adevăr era cu gândul mai mult la Supercupa Spaniei pe care de altfel a pierdut-o în fața Barcelonei în Maroc, scor 2-1, arătând în cele din urmă de ce este în stare, câștigând cu scorul de 4-0 și calificându-se astfel în play-off-ul pentru grupele UEL.

Este cert faptul că formația spaniolă are toate atuurile în privința obținerii calificării în grupele UEL mai ales că aceasta are o șansă importantă să ajungă foarte sus în cea de a doua competiție ca valoare din Europa, venindu-i de cele mai multe ori ca o mănușă, trofeu câștigat de altfel de 3 ori consecutiv în ultimii 5 ani. Cu siguranță vor scoate un rezultat pozitiv în Cehia, fiind de părere că poate câștiga la cel puțin 2 goluri diferență împotriva modestei echipe din Olomouc.

Pronosticuri Athletic Bilbao - Real Madrid