Shkupi - Rangers. Scoțienii cu un pas în următoarea fază eliminatorie.

Prima zi din returul optimilor de calificări din Europa League oferă o serie de meciuri ce cu siguranță vor oferi un spectacol frumos iubitorilor de fotbal. Una dintre acestea este cea dintre Shkupi și Rangers, duel ce este programat de la ora 18:55 în Macedonia. Scoțienii au reușit să se impună destul de categoric pe teren propriu, deși victoria nu a adus decât două goluri pe tabelă pentru formația legendei de pe Anfield, Steven Gerrard, iar șansele de calificare fiind în favoarea acesteia.
Niedercorn - Rangers

Shkupi, gazda acestei dispute, porneste cu sansa a doua atat la castigarea meciului cat si la calificare fiind clara diferenta de valoare intre lotul acesteia si lotul scotianilor. Macedonenii nu au reusit mare lucru in Scotia unde au pierdut cu scorul de 2-0 o infrangere care desi nu este usturatoare, nu ii tine in joc pentru calificare. Acestia au incercat sa se ridice la nivelul scotienilor, dar din nefericire pentru acestia, fotbalul difera destul de mult in cele doua zone europene. Niciun sut pe poarta nu a reusit sa traga echipa lui Zekirija Ramadani care va incerca pe cat posibil sa iasa cu fruntea sus din aceasta dubla.

Rangers Glasgow, oaspetele de seama din acest retur al optimilor de calificare, este favorita certa la calificare si spera sa reuseasca acest lucru deoarece vrea sa spele rusinea suferita in urma cu un an. Clubul scotian a fost eliminat de Nierdcon, formatie din Luxemburg, fiind un rezultat destul de negru pentru aceasta echipa. De aceasta data, Rangers a debutat cu dreptul in prima faza, reusind sa castige pe teren propriu cu scorul de 2-0, apararea tinand departe atacantii clubului macedonean. Scotienii au realizat o partida excelenta si pe.zona de atac unde si au creat multe ocazii de a marca, dar din pacate acestora le a lipsit luciditatea pentru a fuctifica mai multe sanse de a marca.

Favorita certa este Rangers care are toate sansele sa se califice, doar un mare ghinion ar faca ca echipa.scotiana sa fie eliminata. Cele 20 de ocazii de gol in raport cu cele 4 ale.macedonenilor arata diferenta de valoare clara dintre cele doua formatii, diferenta care cu siguranta se va face si in retur.

Pronosticuri Kairat Almaty - Sigma Olomouc