Sheriff Tiraspol - Qarabag. Cele două formații se vor anihila reciproc.

Ziua de joi ne oferă prima manșă din faza play-off-ului marca Europa League, având în prim plan formații care au realizat lucruri importante în campionatele lor sau chiar pe plan european, fiind o șansă importantă pentru a mai scrie odată istorie, de această dată în grupele celei de a doua competiții ca valoare. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Sheriff Tiraspol și Qarabag, partidă programată de la ora 20:00 pe Stadionul Sheriff.
qarabag

Sheriff Tiraspol, gazda acestei runde, pornește conform caselor de pariuri cu a doua șansă la calificare, victoria din această seară fiind împărțită la ambele echipe, cotele oferite de bookmakeri fiind relativ egale. Formația moldovenă a izbutit să câștige destul de chinuit pe teren propriu în prima manșă din turul 3 cu scorul de 1-0, dar într-adevăr ocaziile de gol au existat în mare parte doar în favoarea acesteia, însă lipsa de luciditate și de atenție din fața porții și-au spus cuvântul, văzându-se nevoită să trăiască cu emoții și acest duel de pe tărâmul islandez. Clubul din Tiraspol a avut noroc pe terenul celor de la Valur care deși a pierdut cu 2-1, a reușit să se califice mai departe grazie golului marcat în deplasare.

Qarabag, oaspetele acestei partide, porneste cu prima șansă la calificare datorită faptului că deține un lot mult mai valoros decât cel al combatantei din această seară. Formatia azeră are multe de demonstrat fanilor mai ales ca aceasta are totusi o experienta destul de mare acumulata de a lungul sezoanelor europene si trebuie sa faca o figura frumoasa si in acest an. Antrenorul azerilor, Gurban Gurbanov, nu prea a fost multumit de jocul baietilor sai în dubla contra Olimpiei Lubljiana. Acestea au continuat și în turul 2 preliminar unde Qarabag a suferit în primul joc contra celor de la Kukesi, scor 0-0 în Albania, ca ulterior să reușească o descătușare în Azerbaijan, înscriind de 3 ori în poarta albanezilor. Lucruile au stat complet diferit în turul 3 din UCL unde echipa azeră nu a reușit să prindă biletul spre play-off-ul de la masa bogaților ci pe cel din UEL, fiind eliminată de către Bate Borisov după două partide în care Qarabag a jucat destul de bine, doar șansa lipsindu-i în astfel de momente.

În mod normal azerii nu ar trebui să aibă probleme în fața echipei moldovene care este într-adevăr mult inferioară clubului din Azerbaijan, dar rămâne de văzut care va fi atitudinea echipei lui Gurbanov în această competiție. Dorința patronului a fost calificarea în grupele UCL, dar cred totuși că nu vor da cu piciorul la această șansă mai ales că veniturile au crescut destul de mult în UEL, și cred că vor profita de acest lucru. Mizez astfel pe un rezultat pozitiv pentru Qarabag, având toate șansele să nu piardă în Moldova.

Pronosticuri West Ham - Chelsea