Europa League

Servette vs Slavia Praga ponturi și pronosticuri 21.09.2023

De la ora 19:45, la Geneva, Servette și Slavia Praga au meci în runda 1 din Grupa G Europa League. Stade de Geneva găzduiește partida.

slavia praga

Superbet logo
Stirea Zilei

Servette vs Slavia Praga

Servette vs Slavia Praga 21.09.2023

Septembrie 21, 2023

7:59 am EEST

Ponturi pariuri și pronostic analizat Servette vs Slavia Praga

Ambele echipe au reușit să se impună în cel mai recent duel, însp au jucat ăn competițiile interne și adversarii au fost accesibili din toate punctele de vedere. Tocmai din acest motiv este cel mai probabil ca jocul practicat de cele două să aducă goluri și atunci ambele marchează este un pariu interesant, iar Superbet vine cu o cotă de 1.75.

Ponturi Servette – Slavia Praga

Servette

  • Servette vine după victoria cu 4-1 asupra celor de la Bulle. Meciul s-a disputat în cadrul șaisprezecimilor Cupei Elveției. Formația folosită a fost una de avarie, unde cel mai probabil doar câțiva jucători se vor regăsi pe foaia de joc a meciului de joi.
  • Servette a fost una din cele două echipe elvețiene care au jucat în cadrul calificărilor Champions League, dar a fost eliminată de Glasgow Rangers.
  • De altfel, după eliminarea din UCL a venit repartizată direct în grupele Europa League și totul pentru că așa este formatul. Lucrul acesta a însemnat că a sărit peste play-off.

Echipă probabilă: Frick; Vouilloz, Rouiller, Severin, Mazikou; Bolla, Douline, Cognat, Kutesa; Crivelli, Bedia

Slavia Praga

  • În precedentele două meciuri oficiale a reușit să fie la înălțime și drept urmare a obținut tot atâtea victorii. Ambele jocuri s-au disputat în campionatul intern.
  • Slavia Praga a reușit calificarea în grupele Europa League după o dublă cinstită în care efortul depus a fost considerabil. Zorya a fost de partea cealaltă a terenului, dar statutul de gazdă a fost exponențial.
  • Slavia și-a adjudecat victoria după jocul din tur când tabela a arătat 2-0 la finalul meciului. În manșa secundă a fost 2-1 pentru Zorya, iar golul calificării a venit din partea lui Jurasek, în minutul 83.

Echipă probabilă: Kolar; Ogbu, Dorley, Holes; Doudera, Masopust, Sevcik, Provod; Jurasek, Chytil, Jurecka


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

888 Sport

100% până la 500 RON + 40 rotiri gratuite

Pariază acum

Winmasters Sport

101% Bonus până la 505 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri