Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Royale Union SG vs Union Berlin ponturi pariuri și pronosticuri 16.03.2023

Meciul retur dintre Royale Union SG și Union Berlin se joacă joi, 16 martie, în optimile Europa League. Partida va avea loc pe „Lotto Park”, cu începere de la ora 22:00. Pariem pe goluri!
Royale Union SG vs Union Berlin
March 16,2023
22:00

Ponturi Royale Union SG vs Union Berlin

sub 2.5 goluri - Cotă 1.83 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Royale Union SG vs Union Berlin

Cele două formații au făcut spectacol în partida tur și mă aștept la același lucru și în retur. Atât Royale Union SG, cât și Union Berlin sunt echipe ofensive, care marchează constant, astfel că recomandarea mea este pronosticul „ambele echipe marchează”, la o cotă de 1.77 la Unibet.

Royale Union SG

  • Royale Union SG a impresionat în partida tur cu Union Berlin, meci încheiat cu un spectaculos 3-3. Chiar și așa, belgienii sunt outsideri la calificare – 2.15 este cota în acest moment!
  • Echipa antrenată de Karel Geraerts vine după o victorie de moral, 1-2 pe terenul liderului Genk. În campionatul intern, Union SG se află pe locul secund, fiind la 5 puncte în spatele primului loc.
  • Trebuie să știi faptul că Royale Union SG a câștigat 8 din ultimele 9 partide disputate pe teren propriu. Poate obține un nou succes?

ECHIPA PROBABILĂ: Moris, Kandouss, Burgess, Van Der Heyden, Nieuwkoop, Lazare Amani, Lynen, Teuma, Adingra, Vertessen, Boniface

Union Berlin

  • După ce a eliminat-o pe Ajax în 16-imile Europa League, Union Berlin are mari emoții cu Royale Union SG. După 3-3 în tur, nemții au o cotă de 1.70 la calificare.
  • În campionatul intern, formația pregătită de Urs Fischer este surpriza plăcută din acest sezon. În prezent, Union Berlin se află pe locul 4 în Bundesliga, loc de Champions League. Ultimul joc disputat a fost cu cei de la Wolfsburg, încheiat la egalitate, scor 1-1.
  • De menționat este faptul că Union Berlin este fără victorie de 4 meciuri, timp în care a înregistrat 3 remize și o înfrângeri. Este timpul unei victorii?

ECHIPA PROBABILĂ: Ronnow, Trimmel, Juranovic, Knoche, Leițe, Seguin, Haberer, Thorsby, Laidouni, Becker, Michel

Pariază pe COTA 1.77 la Unibet!

Plasează pariul