Europa League

Royale Union SG vs Toulouse ponturi și pronosticuri 21.09.2023

Joi seară, de la ora 19:45, în Belgia, pe Lotto Park se va disputa Royale Union SG – Toulouse, eveniment al etapei 1 din Grupa E Europa League.

Toulouse

Ponturi pariuri și pronostic analizat Royale Union SG vs Toulouse

Calificarea lui Toulouse în cupele europene a venit total surprinzător, însă forma pe care o traversează nu o pune deloc într-o postură de favorită. Din contră, având în vedere meciurile și rezultatele belgienilor din acest sezon al cupelor europene mă aștept să le aducă victoria. Drept urmare, vă recomand victorie Royale Union SG, cotă 2.10 la Superbet.

Ponturi Royale Union SG – Toulouse

Royale Union SG

  • Învinsă în cel mai recent duel din campionat, Royale Union SG are nevoie de un joc bun pentru a obține victoria. Pe de altă parte a pierdut și în fața lui Genk, echipă care speră să câștige titlul în Jupiler League.
  • Când vine vorba despre cupele europene chiar a oferit o replică mult mai bună și drept urmare s-a calificat în grupe în detrimentul elvețienilor de la Lugano.
  • După un prim duel avut în fața propriilor suporteri și câștigat cu scorul de 2-0, ROyale Union SG a trecut cu scorul de 1-0 și în retur.

Echipă probabilă: Moris; Mac Allister, Leysen, Burgess; Castro-Montes, Rasmussen, Vanhoutte, Lapoussin; Puertas, Amani; Eckert Ayensa

Toulouse

  • Calificarea lui Toulouse în cupele europene a venit datorită câștigării Cupei Franței. S-a întâmplat lucrul acesta după un duel cu Nantes pe care l-a câștigat cu scorul de 5-1.
  • Nu este o formație extraordinată, iar în cele cinci dueluri deja disputate a reușit să obțină o singură victorie și aceasta după un duel disputat pe terenul lui Nantes, în urma cu mai bine de o lună.
  • Imediat după victoria cu Nantes au mai urmat patru dueluri în care a obținut trei rezultate de egalitate și a fost învinsă cu 2-0 de Strasbourg.

Echipă probabilă: Restes; Desler, Costa, Nicolaisen, Suazo; Schmidt, Spierings, Sierro; Aboukhlal, Dallinga, Genreau


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

888 Sport

100% până la 500 RON + 40 rotiri gratuite

Pariază acum

Winmasters Sport

101% Bonus până la 505 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri