Rosenborg - Cork City. Misiune ușoară pentru norvegieni.

Returul cele de-a treia faze eliminatorii din calificările pentru grupele Europa League oferă o serie de meciuri extrem de interesante în această zi de joi, iar cu siguranță publicul european se va bucura de un fotbal total din partea celor mai importante formații din această competiție. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Rosenborg și Cork City programat de la ora 21:30 pe Lerkendal Stadion.

Rosenborg, gazda acestei manșe retur, pleacă cu prima șansă la câștigarea jocului și la obținerea calificării conform cotelor afișate de bookmakeri. Norvegienii dețin totuși o experiență în abordarea unor asemenea partide care cu siguranță se va vedea pe teren.Din nefericire pentru aceștia, aventura lor în UCL s-a încheiat acum două săptămâni , fiind eliminată de scoțienii de la Celtic, după două partide care într-adevăr a existat o diferență clară de valoare între clubul norvegian și cel scoțian care a prezentat mai multă tehnicitate și așezare în teren decât nordici. Totuși, Rosenborg a primit o șansă să meargă mai departe în UEL, dar și aici povestea se poate complica mai târziu. În manșa tur contra irlandezilor lucrurile au fost destul de simple pentru norvegieni care nu au simțit niciodată presiunea, câștigând fără probleme cu scorul de 2-0, și își așteaptă deja adversara din play-off.

Cork City,oaspetele acestei partide, pornește cert cu a doua șansă la calificare, iar irlandezii sunt convinși că eliminarea este iminentă după rezultatul din tur. Ocupanta locului 2 din prima ligă irlandeză realizează încă un sezon foarte bun, dar insuficient până la acest moment pentru a fi mai aproape de titlu. Înfrângerea de acum două luni în fața celor de la Dundalk a schimbat destul de mult starea de spirit din cadrul clubului, mai ales și din cauza preliminarilor pierdute din UCL în fața celor de la Legia. Jocul pierdut pe teren propriu contra norvegienilor a fost unul pe deplin meritat deoarece prestația irlandezilor a fost total pe dinafara acestei competiții europene., fiidnd foarte departe de statutul unei formații care merită să se califice în play-off-ul UEL sau chiar în grupe.

Norvegienii au toate atuurile necesare pentru a se impune și în acest joc. Cota nu pare să fie chiar atât de mică, 1.3 pe alocuri, fiind de profitat pe un handicap sau chiar pe un pauză/final, fiind convins că nordicii nu vor abandona bătălia după rezultatul din tur și vor să fie siguri doar după terminarea acestuia.

Pronosticuri Levante - Sevilla