RB Salzburg - Celtic. Austriecii sunt neînvinși în campionat de mai bine de un an

O altă partidă ce își are începutul în prima serie de jocuri de la ora 19:55 este cea dintre Salzburg și Celtic ce se va disputa în cadrul grupelor UEL pe Red Bull Arena acolo unde austriecii au o serie impresionantă de victorii și care pot continua și după seara aceasta dacă atitudinea acestora va fi conform planului întocmit de staff-ul tehnic.
celtic

RB Salzburg este pregătită ca anul acesta să realizeze mult mai mult decât o semifinală de UEL comparativ cu anul precedent când a fost extrem de aproape de ultimul act însă lipsa de experiență la acel moment și neșansa a făcut ca austriecii să o ia de la capăt în goana după acest trofeu. Formația germanului Rose pare că și-a intrat din nou în mâna rezultatelor pozitive, câștigând pe bandă rulantă atât în campionat cât și în alte competiții, sperând astfel la un avans în fruntea Austriei și calificare în primăvara europeană din UEL. În campionat are 9 victorii consecutive din tot atâtea jocuri, acumulând astfel 27 de puncte și fiind la 7 distanță de locul secund, ultima victorie venind contra celor de la Wolfsberger cu scorul de 4-1. Primul duel din UEL s-a produs chiar în fața echipei cu care deține o prietenie destul de strânsă și anume RB Leipzig, meci pe care a reușit să îl câștige în ultimele minute, scor 3-2 care o clasează pe Salzburg pe prima poziție în grupă.

250RON Pariu fara risc
Pariază acum

Celtic începe ușor ușor să nu mai semene sub nicio formă cu ceea ce reușea în sezoanele trecute să demonstreze că este o forță în fotbalul european la nivelul maxim pe care i-l permitea o cupă europeană, încercând pe alocuri și contra echipelor mari să scoată rezultate pozitive. Formația scoțiană care îl are antrenor pe Brendan Rodgers ar trebui să facă câteva schimbări în cadrul echipei sau al staff-ului deoarece jocul prestat în aces start de sezon nu le oferă niciun fel de încredere verzilor că nu se vor trezi fără niciun trofeu la sfârșit de an, fiind în acest moment pe locul 5 cu 13 puncte, la 6 distanță de liderul Hearts. Echipa din Glasgow are deja 2 înfrângeri în primele 7 partide, un lucru neașteptat pentru campioana en-titre din Scoția, însă lipsa de investiții și de idei noi pare să fi intervenit ca o criză în rezultatele acestui club. Debutul în UEL însă a fost perfect pentru scoțieni care au câștigat în fața celor de la Rosenborg.

În mod normal partida are o singură candidată serioasă pentru câștigarea celor trei puncte însă realitatea ce poate apărarea la nivelul partidei de la ora respectivă este greu de anticipat în această competiție. Austriecii sunt clar favoriți dacă privim totuși la ce parcurs dețin aceștia în ultima vreme, joc care nu are cum să nu funcționeze tocmai pe teren propriu și chiar în UEL. Merg pe mâna austriecilor în această seară că pot câștiga partida și implicit să izbutească să înscrie cel puțin 2 goluri.