Pronosticuri fotbal - Rosenborg vs Lazio - Europa League


Pronosticuri fotbal – Rosenborg vs Lazio – Europa League

A-4a etapa a Grupelor Europa League ne propune pentru joi 5 noiembrie duelul, Rosenborg vs Lazio, care va incepe de la ora 22:05.

Norvegienii de la Rosenborg abordeaza duelul cu Lazio din postura de Campioana a Norvegiei. Acestia au castigat titlul in campionatul intern de cateva etape bune iar inainte de ultima etapa Rosenborg are 10 puncte distanta fata de locul 2 ocupat de Stromsgodset. In ceea ce priveste parcursul european, norvegienii nu stau prea bine in acest moment in ciuda faptului ca au neglijat ultimele etape din campionat pentru a evolua cat se poate de bine in Europa. Dupa 3 etape disputate in grupa G, Rosenborg ocupa ultimul loc cu doar 1 punct obtinut. Norvegienii au obtinut singurul punct in duelul cu Saint Etienne din Franta la capatul unui 2-2 spectaculos. In celelalte doua intalniri cu Dnipro si Lazio acestia au pierdut cu 0-1 si 1-3. Norvegienii au o situatie foarte dificila in aceasta grupa iar sansele lor depinde in foarte mare parte de duelul de joi. In cazul in care Rosenborg va obtine o victorie acestia vor acumula 4 puncte si se vor lupta cu Dnipro sau Saint Etienne pentru locul secund deoarece Lazio pare scapata in castigatoarea grupei avand 7 puncte.

Rosenborg vs Lazio

Italienii ocupa in acest moment doar pozitia a-7a in clasamentul din Serie A cu 18 puncte acumulate din 33 posibile. Inceputul de stagiune reprezinta o dezamagire pentru laziali al caror obiectiv este clasarea in primele 3 locuri din Italia. Lazio se afla la 5 puncte distanta de locul 3 ocupat de Roma si la 6 distanta de liderul Fiorentina. Pe plan european insa, lazialii au aratat mult mai bine in aceasta stagiune. In Grupa G italienii ocupa locul 1 dupa 3 partide disputate avand 7 puncte. Acestia au reusit sa o invinga pe Rosenborg cu 3-1 pe teren propriu, pe Saint Etienne tot pe teren propriu cu 3-2 si a remizat in deplasare cu Dnipro. Dupa parerea mea dar si dupa calculele hartiei, Lazio este cea mai valoroasa echipa din grupa iar acestia au confirmat. Pe teren strain cei de la Lazio au obtinut o singura victorie in ultimele 5 dispute, o victorie cu Verona in Serie A. Un egal ar insemna pentru italieni un pas imens spre calificarea din grupa.

Ultima intalnire directa dintre Rosenborg si Lazio a avut loc in urma cu aproximativ 2 saptamani cand Lazio se impunea pe teren propriu cu 3-1. Norvegienii au titlul de campioana adjudecat si se pot concentra asupra acestui duel, unul decisiv pentru ei. Daca Lazio obtine macar un punct in Norvegia atunci Rosenborg iese in proportie foarte mare din calculele calificarii. Dupa parerea mea vom vedea din nou o partida spectaculoasa avand in vedere ca Rosenborg trebuie sa obtina calificarea iar Lazio poate spectacula pe contraatac. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Lazio sau Egal.

Pronostic Rosenborg vs Lazio: Egal sau Lazio @ 1.56 la Unibet.

Pronostic mai mare Rosenborg vs Lazio: Peste 2.5 goluri @ 1.82 la Unibet.

Statistica Stefan in luna noiembrie: 0W – 2L (70W – 37L octombrie).

Oferta online de pariuri – Rosenborg vs Lazio – Unibet.

Rosenborg vs Lazio