Pronosticuri fotbal - Partizan Belgrad vs Athletic Bilbao - Europa League


Pronosticuri fotbal – Partizan Belgrad vs Athletic Bilbao – Europa League

Etapa a-3a din Grupa L a Europa League ne propune pentru joi 22 octombrie duelul, Partizan Belgrad vs Athletic Bilbao, care va incepe de la ora 20:00.

Se pare ca pentru sarbii de la Partizan Belgrad presiunea mai multor competitii dar si epuizarea fizica isi spune cuvantul. Formatia lui Zoran Milinkovic ocupa in Prima Liga din Serbia doar pozitia a-3a in acest moment cu 24 de puncte din 14 partide. Acestia se afla la o distanta astronomica putem spune de rivala si liderul Steaua Rosie Belgrad, 14 puncte. Chiar daca si campionatul Serbiei este organizat pe baza de play-off, Partizan are un handicap imens deja in aceasta stagiune. In ceea ce priveste parcursul european, Partizan a eliminat-o pe Steaua in drumul spre Grupele Champions League insa a fost eliminata mai apoi de Bate Borisov ajungand doar in Grupele Europa League. Sarbii ocupa in acest moment pozitia intai in grupa dupa 2 succese cu Augsburg si Alkmaar obtinute la capatul unor prestatii extrem de bune. Partizan pare sa-si fi imbunatatit serios defensiva iar echipa este mult mai solida reusind doua victorii foarte importante. In acest moment trupa lui Milinkovic este principala favorita la ocuparea pozitiei intai in Grupa L in ciuda calculelor de pe hartie.

Partizan Belgrad vs Athletic Bilbao

Bascii de la Athletic Bilbao se afla intr-o situatie aproape opusa in acest inceput de stagiune. Clubul basc traverseaza o perioada nu tocmai fericita atat in Primera Division cat si in Europa League. In La Liga, Athletic Bilbao ocupa in acest moment pozitia a-14-a cu doar 8 puncte din 8 etape iar obiectivul acestora, un loc european se afla in acest moment foarte departe. Dupa o serie de 3 etape fara victorie in Primera, Bilbao si-a revenit iar acum trupa lui Erneso Valverde a legat doua rezultate pozitive, victorie cu Valencia si egal cu Depor. In grupa de Europa League, Athletic a obtinut pana acum doar 3 puncte dupa succesul obtinut cu Augsburg. In etapa secunda a grupei, bascii au fost invinsi surprinzator de catre olandezii de la AZ Alkmaar cu scorul de 2-1. Situatia in grupa ramane deschisa iar lupta pare a se da intre Partizan, Bilbao si Alkmaar deoarece Augsburg are 0 puncte dupa 2 etape. In cazul in care bascii vor sa lupte cu sanse reale pentru pozitia intai in grupa atunci cele 3 puncte in duelul de joi sunt vitale.

Partizan Belgrad si Athletic Bilbao nu s-au intalnit niciodata intr-o partida oficiala. Parcursul excelent din Europa are si un dezavantaj pentru sarbi iar acesta este forma slaba din campionat. Dupa cele 2 victorii cu Alkmaar si Augsburg, acestia pot spera la una din primele doua pozitii iar un rezultat pozitiv obtinut joi le-ar simplica situatia sarbilor si mai mult. Bascii au o singura varianta si anume victoria iar dupa parerea mea acestia au suficienta calitate in lot si un manager cu o experienta mult mai mare astfel incat pronosticul meu pentru biletul zilei de joi este Athletic Bilbao castiga.

Pronostic Partizan Belgrad vs Athletic Bilbao: Athletic Bilbao castiga @ 2.03 la Unibet.

Pronostic mai mare Partizan Belgrad vs Athletic Bilbao: Athletic Bilbao castiga 2-1 @ 10.00 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 38W – 24L (53W -34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Partizan Belgrad vs Athletic Bilbao – Unibet.

Partizan Belgrad vs Athletic Bilbao