Pronosticuri fotbal - Belenenses vs Lech Poznan - Europa League


Pronosticuri fotbal – Belenenses vs Lech Poznan – Europa League

Etapa a-5a a Grupelor Europa League ne propune joi 26 noiembrie duelul, Belenenses vs Lech Poznan care se va disputa de la ora 20:00.

Portughezii de la Benenses condusi de Sa Pinto ocupa in acest moment locul al-4lea in Grupa I din Europa League insa situatia se poate schimba radical dupa aceasta etapa. Alb-negrii au 4 puncte la fel ca adversara de joi seara si se afla la doar 2 lungimi distanta in spatele ocupantei doi, Fiorentina. Italienii au meci foarte greu cu Basel in aceasta etapa astfel incat o victorie a oricarei echipe cumulat cu o remiza sau o infrangere a Fiorentinei ar face grupa extrem de interesanta inaintea etapei finale. Belenenses a strans cele 4 puncte printr-o victorie si o remiza insa victoria a fost una de rasunet, chiar pe terenul celor de la FC Basel. Punctul nevralgic pentru portughezi in aceasta stagiune a fost defensiva iar inaintea partidei cu Lech Poznan, acestia primisera nu mai putin de 7 goluri.

Belenenses vs Lech Poznan

Lech Poznan a inceput dezastruos atat campionatul intern cat si grupa de Europa League insa situatia pare sa se fi redresat la timp la clubul polonez. Elevii lui Jan Urban se clasau pana nu de mult pe ultima pozitie in campionatul Polonie desi poate parea incredibil. Momentul in care Lech a inceput sa-si revina crescand in evolutii a fost victoria fantastica obtinuta pe terenul Fiorentinei cu scorul de 2-1 in aceeasi seara in care Belenenses castiga la Basel. Cu 4 puncte acumulate in prezent, polonezii au aceleasi sanse ca si adversara de joi la locul secund ocupat de Fiorentina insa pentru a-si mari considerabil aceste sanse, polonezii trebuie sa se impuna in acest duel. Ca si in cazul adversarei, defensiva a fost un punct slab si la Poznan unde elevii lui Urban au primit in 4 dueluri 5 goluri.

In partida tur s-a inregistrat o remiza alba astfel incat nu ar trebui sa ne asteptam la o partida spectaculoasa nici joi seara. Miza partidei dar si eficienta scazuta in ofensiva celor doua grupari ma fac sa cred ca vom vedea un meci incrancenat dar fara mari realizari individuale. Pronosticul meu pentru biletul zilei de joi este Sub 2.5 goluri in meci.

Pronostic Belenenses vs Lech Poznan: Sub 2.5 goluri in meci @ 1.61 la Unibet.

Pronostic mai mare Belenenses vs Lech Poznan: Scor Corect 0-1 @ 8.50 la Unibet.

Statistica Stefan in luna noiembrie: 25W – 11L (70W – 37L octombrie).

Oferta online de pariuri – Belenenses vs Lech Poznan – Unibet.

Belenenses vs Lech Poznan