Ponturi pariuri - Sion vs Liverpool - Europa League


Ponturi pariuri – Sion vs Liverpool – Europa League

Sion vs Liverpool

Sion are nevoie de doar un punct pentru a fi siguri de calificare in runda urmatoare. In acest sezon de Europa League Sion a evoluat excelent, adunand 8 puncte in cele 5 partide disputate. Echipa elvetiana joaca foarte bine defensiv, dovada fiind ultimele sale 4 meciuri din Europa care s-au terminat cu mai putin de 2,5 goluri inscrise. In campionat insa Sion are evolutii oscilante, pierzand ultimele 3 partide. In primul meci Sion a reusit sa obtina un egal pe Anfield, scor 1-1. Sion a reusit sa inscrie de 5 ori in grupe, primind tot atatea goluri. Voi veni in aceasta partida intr-o forma slaba, castigand o singura partida din ultimele 6 in toate competitiile. Birama Ndoye nu va evolua in aceasta partida fiind suspendat. De asemenea Konate, Zeman, Salatic si Karlen nu vor evolua din cauza unor accidentari.

Echipa probabila ( 4-3-3 ) : Vanins; Modou, Ziegler, Lacroix, Ruffi; Zverotic, Kouassi, Fernandes; Carlitos, Assifuah, Ramirez

Liverpool sunt calificati in turul urmator indiferent de rezultatul acestei partide, dar vor avea nevoie de minim un punct pentru a termina pe prima pozitie. Liverpool a evoluat foarte bine in meciurile din deplasare, avand o singura infrangere in ultimele 8 partide in toate competitiile. Cormoranii vin dupa o infrangere surprinzatoare in fata celor de la Newcastle, scor 2-0 si vor dori sa-si refaca moralul in aceasta partida. Este de asteptat ca antrenorul Klopp sa faca mai multe modificari in primul 11. Pe langa accidentatii Ings, Gomez, Sakho si Sturridge, Ibe si Coutinho nu sunt refacuti 100%. Klopp este posibil sa odihneasca cativa jucatori, astfel ca putem vedea jucatori ce au evoluat mai putin ca Randall si Rossiter.

Echipa probabila ( 4-3-2-1 ) : Bogdan; Randall, Toure, Lovren, Clyne; Can, Rossiter, Henderson; Lallana Firmino; Origi

Ambele formatii vor fi multumite cu un egal, care pentru Sion inseamna o calificare iar pentru Liverpool prima pozitie. Sion va evolua mai precaut deoarece depinde calificarea de aceasta partida in timp ce lui Liverpool ii va fi destul de dificil sa se apropie de poarta adversa. Voi miza pe acest lucru pe biletul zilei.

Pronostic Sion vs Liverpool : nici un gol in primele 30 minute, la o cota de 1,71 la Unibet

Pont pariuri cota mare Sion vs Liverpool : X final, la o cota de 2,85 la Unibet

Scris de Marius

Oferta pariuri online si cote Sion vs Liverpool – Unibet

Capture