Ponturi pariuri - Schalke 04 vs APOEL - Europa League


Ponturi pariuri – Schalke 04 vs APOEL – Europa League

Schalke 04 vs APOEL

Schalke 04 trebuie sa mai obtina doar o victorie in ultimele sale 2 meciuri din aceasta grupa pentru asi asigura un loc in primavara europeana. Au avut evolutii foarte bune in grupe pana in acest moment, fiind neinvinsi in cele 4 partide de pana acum. Au castigat cu usurinta primele 2 partide fara a primi gol cu APOEL si Astera si au remizat in 2 partide contra celor de la Sparta Praga. Schalke nu a pierdut niciodata impotriva echipelor din Cipru. In cele 4 partide echipa germana a inscris de 10 ori, fiind una dintre cele mai ofensive echipe din competitie. Franco si Santo si Huntelaar au inscris 7 din cele 10 goluri. Matija nastasic, Uchida si Hofer nu vor evolua in aceasta partida fiind accidentati.

APOEL este aproape eliminata din aceasta competitie si chiar daca reuseste sa castige ultimele sale doua partide, tot se afla la mana rezultatelor din celelalte meciuri. APOEL a reusit doar o singura victorie in grupe si a pierdut celelalte 3 partide. Singura victorie a venit contra celor de la Asteras. In ultima partida au pierdut la Asteras si practic aici si-au jucat ultima sansa la calificare. APOEL are evolutii slabe in meciurile din deplasare, pierzand ultimele 3 partide din Europa fara a marca. In 5 din ultimele 6 partide din deplasare nu au reusit sa marcheze. Forma din campiontul intern este de asemenea una slaba, fiind intr-0 serie de 2 meciuri fara victorie, ultima partida pierzand-o contra lui Anorthosis.

Schalke cu siguranta va ataca inca din primul minut pentru a reusit sa marcheze rapid si sa-si faca meciul mai usor, o victorie aducandu-i calificarea in faza urmatoare. APOEL a aratat si in meciul tur ca nu se poate compara cu Schalke si vad o victorie facila a germanilor. Voi miza pe biletul zilei pe faptul ca Schalke va conduce inca de la pauza.

Pronostic Schalke 04 vs APOEL : Schalke sa conduca la pauza, la o cota de 1,57 la Unibet

Pont pariuri cota mare Schalke 04 vs APOEL : Schalke sa marcheze peste 2,5 goluri, la o cota de 2 la Unibet

Scris de Marius

Statistica luna Noiembrie : 15W – 11L

Oferta pariuri online si cote Schalke 04 vs APOEL – Unibet

Capture