Ponturi pariuri Liberec vs Marseille - Europa League


Ponturi pariuri Liberec vs Marseille – Europa League

Liberec vs Marseille

Formatia franceza „s-a pus pe picioare”

Duelul Liberec vs Marseille face parte din grupa F a Europa League, avand loc joi incepand cu ora 20:00. Este pusa in joc calificarea, lucru ce ne motiveaza sa plasam meciul pe biletul zilei.

Liberec are nevoie de o victorie aici, in acest moment fiind pe pozitia a treia, la doua puncte in spatele celor de la Marseille. Doar 4 goluri a marcat formatia din Cehia in grupe, primind tot atatea. Runda precedenta Liberec a pierdut in prelungirile partidei contra celor de la Braga, dupa ce deschisese scorul.

Pokorny este suspendat la gazde in vederea duelului Liberec vs Marseille, in vreme ce Efremov, Folprecht si Sackey reprezinta incertitudini.

Marseille pare sa fi revenit la ritmul ei normal, dupa un start ratat de sezon.  Din ultimele 8 meciuri, indiferent de competitie, aceasta a suferit o singura infrangere. In precedenta partida de Europa League, formatia franceza a trecut cu 2-1 pe teren propriu de Groningen. N’Koudou deschidea scorul in minutul 28, oaspetii egaland 5 minute dupa pauza. Golul victoriei era reusit de Batshuayi cu doua minute inainte de final. Trei victorii a obtinut Marseille in ultimele 11 deplasari de Europa League. Din ultimele 4 astfel de meciuri insa, aceasta a suferit 3 infrangeri.

Oaspetii nu se pot baza pe De Ceglie pentru duelul Liberec vs Marseille, in vreme ce Alessandrini si Diarra sunt incerti.

In tur Liberec o invingea cu 1-0 pe Marseille, Coufal marcand in minutul 84. De precizat insa ca formatia ceha a avut un sut pe poarta, fata de cele 11 ale marseillezilor. Centralul duelului Liberec vs Marseille este austriacul Robert Schorgenhofer, care a arbitrat-o pe Marseille in sezonul 2012-2013 de Europa League, tot in ultima etapa din faza grupelor. Atunci formatia franceza pierdea cu 0-3 in fata cipriotilor de la AEL Limassol. Marseillezii erau deja eliminati inaintea acelui meci.

Avand in vedere forma buna traversata de Marseille in ultimele meciuri, pe biletul zilei opinam ca aceasta nu va pierde. De partea cealalta, din cele doua jocuri din grupe de pe teren propriu, Liberec nu a obtinut decat un punct. O alternativa pe biletul zilei este aceea ca nu se va inscrie mult in duelul Liberec vs Marseille.

Pronostic Liberec vs Marseille: Marseille (DNB), la o cota de 1.42 la unibet

Pont secundar Liberec vs Marseille: sub 2.5 goluri, la o cota de 1.82 la unibet

Scris de Radu

Ponturi decembrie 2015: 4W – 0V – 2L

 Oferta pariuri online si cote Liberec vs Marseille

Liberec vs Marseille