Ponturi pariuri - Lazio vs Rosenborg - Europa League


Ponturi pariuri – Lazio vs Rosenborg – Europa League

Lazio vs Rosenborg

Lazio se afla in acest moment pe primul loc in grupa si vor spera ca in acest meci sa reuseasca sa obtina victoria dupa infrangerea dezamagitoare din campionat in fata celor de la Sassuolo cu scorul de 2-1. Inaintea acestei infrangeri Lazio se afla intr-o serie de 4 victorii consecutive. Lazio a obtinut un egal in prima etapa a grupelor in fata celor de la Dnipro, ca mai apoi sa revina si sa reuseasca sa obtina victoria pe teren propriu in fata celor de la St. Etienne. Echipa italiana a pierdut o singura partida pe teren propriu in ultimele 13 meciuri in competitiile europene, fiind o adevarata forta pe teren propriu. Antrenorul Stefano Pioli are insa ceva probleme de efectiv, in aceasta partida ne putandu-se baza pe Stefan de Vrij, Marco Parolo, Keita, Filip Djordjevic si capitanul Lucas Biglia, toti fiind accidentati.

Echipa probabila ( 4-2-3-1 ) : Marchetti – Basta, Mauricio, Gentiletti, Lulic – Cataldi, Onazi – Candreva, Felipe Anderson, Kishna – Klose

Rosenborg ocupa in acest moment ultimul loc in grupa cu un singur punct obtinut in partida din deplasare din Franta, unde au remizat scor 2-2 cu St. Etienne. In ultima partida au fost invinsi pe teren propriu cu scorul de 0-1 de Dnipro. In campionatul intern Rosenborg este aproape campioana, astfel ca se va putea concentra mai mult pe meciurile din Europa, deoarece cu o victorie in aceasta seara va putea spera la iesirea din grupe. Rosenborg sunt in acest an neinvinsi in meciurile din deplasare, insa nu au reusit sa castige in deplasare contra echipelor italiene o singura data pana acuma din 14 confruntari.  Singurul absent din lot pentru aceasta partida va fi Andreas Helmersen, insa aceasta absenta nu este importanta pentru echipa norvegiana.

Echipa probabila ( 4-3-3 ) : Hansen – Svensson, Bjordal, Skjelvik, Dorsin – Selnaes, Konradsen, Midtsjo – Helland, de Lanlay, Vilhjalmsson

Rosenborg va dori sa obtina ceva din acest meci pentru a pastra sanse la calificare si vor da tot ce au mai bun. Lazio este o echipa ce nu va ierta eventualele goluri din apararea norvegiana si din acest motiv ne asteptam la un meci cu multe reusite. Voi miza pe acest lucru pe biletul zilei.

Pronostic Lazio vs Rosenborg : peste 2,5 goluri in meci, la o cota de 1,87 la Unibet

Pont pariuri cota mare Lazio vs Rosenborg : ambele echipe sa marcheze, la o cota de 2,16 la Unibet

Scris de Marius

Statistica luna Octombrie : 15W – 14L

Oferta pariuri online si cote Lazio vs Rosenborg – Unibet

Capture