Ponturi Pariuri Basel vs Belenenses - Europa League


Ponturi Pariuri Basel vs Belenenses – Europa League

Basel vs Belenenses

Joi, de la ora 20:00, Basel va incerca sa obtina toate cele trei puncte in fata unui adversar ce inca n-a marcat in actuala editie de Europa League. Formatia elvetiana porneste favorita clara in Basel vs Belenenses, iar biletul zilei ar trebuie sa luam solist.

Basel este pe locul intai in Elvetia, cu 31 de puncte in 12 runde, golaveraj 32-14, la sapte lungimi distanta de principala urmaritoare, Grasshoppers. Pe teren propriu au numai victorii pe linie, sase la numar. In ultima etapa, Basel a castigat, scor 2-0, la Sion, un adversar destul de incomod. In Europa, campioana Elvetiei are doua victorii, 2-1, in Italia, cu Fiorentina, si acasa, cu Lech, scor 2-0. Hoegh si Traore vor absenta de la Basel, in timp ce Boetius si Safari sunt incerti.

Belenenses se afla pe locul 13 in Portugalia, cu sapte puncte stranse in cele sapte runde consumate pana acum, golaveraj 9-17. Precum observam, au o aparare destul de permisiva, luam 13 dintre goluri in deplasare. Au insa doua victorii in ultimele doua meciuri disputate, dar unul in Cupa Ligii, iar celalalt in Cupa Portugaliei. In Europa League, Belenenses inca n-a reusit sa marcheze, scotand un egal la Lech, scor 0-0, pentru ca mai apoi sa piarda, pe teren propriu, cu Fiorentina, scor 0-4.

 

Basel inscrie mult in aceasta stagiune, chiar si in Europa League reusind sa marcheze doua goluri in ambele partide. Cum Belenenses sta destul de prost la capitolul aparare, cred ca elvetienii vor reusi sa se impuna fara prea multe probleme.

Pronostic Basel vs Belenenses: Basel peste 1,5 goluri, la o cota de 1,50 la Sportingbet

Pronostic cota mare Basel vs Belenenses: Basel -2 HE, la o cota de 3,30 la Sportingbet

Articol scris de Paul: 22W – 11L

Oferta pariuri online si cote Basel vs Belenenses

basel