Ponturi fotbal - Real Sociedad - Zenit Sankt Petersburg - Europa League


sursa foto: skysports.com

Meci decisiv pentru clasarea pe primul loc al grupei L

In aceasta seara, de la ora 22:05, se va da startul disputei dintre Real Sociedad si Zenit Sankt Petersburg, ce va avea loc pe „Anoeta”, acolo unde ne asteptam ca spectacolul sa fie la inaltime, iar golurile sa vina la ambele porti.

Real Sociedad este favorita acestei infruntari, conform cotelor oferite de agentiile de pariuri, fiind ce-i drept avantajata de faptul ca va evolua pe teren propriu, acolo unde suporterii ar putea juca un rol important. Bascii se descurca mai mult decat decent in aceasta editie de Europa League, aflandu-se pe locul secund in grupa L, fiind ca si calificati in saisprezecimi, dorind insa sa o faca de pe locul intai, cel care duce in urna capilor de serie. Echipa lui Eusebio Sacristan a acumulat 12 puncte in cele cinci partide de pana acum, izbutind patru victorii, suferind o infrangere, in aceste meciuri inscriind 15 goluri, primind de cinci ori mai putine. Real Sociedad vine dupa doua infrangeri, pierzand atat cu Atletico Madrid in campionat, cat si cu modesta Lleida in Cupa Spaniei, fiind astfel eliminata din competitie inca din saisprezecimi.

Zenit Sankt Petersburg de partea cealalta este o echipa puternica, insa care astazi porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, fapt ce nu mira pe nimeni, urmand totusi sa joace in deplasare, pe un teren pe care punctele se obtin greu. Rusii au un parcurs fantastic in aceasta editie de Europa League, fiind fara infrangere in cele patru partide de pana acum, aflandu-se pe primul loc al grupei L, la un punct de adversarii de astazi. Trupa lui Roberto Mancini a adunat 13 puncte pana acum, reusind patru victorii, remizand o data, in aceste meciuri inscriind 14 goluri, incasand doar patru.

Real Sociedad si Zenit sunt doua echipe foarte ofensive, care pana acum au marcat impreuna 29 de goluri, asa ca ne asteptam ca in aceasta seara sa avem parte de un duel spectaculos, in care golurile vor veni la ambele porti.

Pont Real Sociedad – Zenit Sankt Petersburg: ambele marcheaza

Cota 1.68

Pont cota mare Real Sociedad – Zenit Sankt Petersburg: peste 3,5 goluri

Cota 3.05

○ Statistica pe luna decembrie: 2W – 0V – 3L

○ Statistica pe luna noiembrie: 50W – 0V – 31L

Oferta agentiilor de pariuri online pentru Real Sociedad – Zenit Sankt Petersburg

Real Sociedad - Zenit Sankt Petersburg