Ponturi fotbal Luzern – Sassuolo – Europa League


Ponturi fotbal Luzern – Sassuolo – Europa League

Luzern – Sassuolo

Sursa foto: uefa.com

Joi, 28 iulie, de la ora 20:45, Luzern primeste vizita celor de la Sassuolo, intr-o partida din prima mansa a turului III preliminar al Europa League.

Luzern vine dupa un sezon foarte bun, clasandu-se pe locul al treilea, cu 54 de puncte, terminand cu patru victorii si o remiza. Trpa lui Markus Babbel este o obsinuita a cupelor europene, calificandu-se de patru ori in ultimele sase sezoane, insa, cea mai buna performanta a lor s-a inregistrat in sezonul 2012/2013, cand au jucat in play-off ul Europa League, de unde au fost eliminati cu 2-3 de catre Genk. Dupa terminarea sezonului din Super League, Luzern a disputat o serie de partide amicale, reusind cateva victorii spectaculoase, 4-2 cu Schalke, 1-0 cu K’lautern sau 2-1 cu AS Monaco.

Sassuolo, de partea cealalta isi face debutul in cupele europene, dupa ce au terminat en-fanfare sezonul anterior de Serie A, cu o victorie spectaculoasa, 3-1 cu Inter Milano, clasandu-se pe locul 6. Astfel, in vederea pregatirii acestui joc din turul III preliminar al Europa League, Sassuolo a disputat o serie de patru partide amicale, reusind o peformanta fantastica, marcand 26 de goluri si au primit unul singur. “Neroverdi” au miscat timid pe piata transferurilor, insa, l-au pierdut pe fundasul croat Sime Vrsalljko, plecat la Atletico Madrid pentru 17 milioane de euro, dar au transferat mai multi jucatori, printre care si Matteo Politano (atacant, venit de la AS Roma pentru 3,5 milioane de euro) sau Alfred Duncan, transferat  pentru suma de 6 milioane de euro de la Sampdoria.

Din punctul meu de vedere, aceasta intalnire este deschisa oricarui rezultat. Totusi, ambele ofensive au potential ridicat de a inscrie, iar un pariu indicat cred ca ar fi cel pe goluri. In mod normal, Luzern trebuie sa aiba initiativa, profitand de faptul ca evolueaza pe terenul propriu, dar Sassuolo este o specialista a contraatacului si nu ar fi de mirare sa inscrie cel putin un gol.

Pronostic Luzern – Sassuolo: peste 0,5 goluri in prima repriza, cota 1.47 la NetBet

Pronostic cota mare Luzern – Sassuoo: peste 2,5 goluri, cota 2.10 la NetBet

Statistica luna iulie: 120W – 2D – 81L

Oferta pentru pariurile online la NetBet

NetBet Luzern