Ponturi fotbal Genk - Cork City - Europa League


Ponturi fotbal Genk – Cork City – Europa League

Genk - Cork City

Sursa foto: extratime

Belgienii au tremurat pentru calificare in turul precedent

Luminus Arena va gazdui joi, incepand cu ora 21:00, partida Genk – Cork City, din prima mansa a turului III preliminar din Europa League. La prima vedere, ar merita plasata pe biletul zilei.

Genk a terminat pe pozitia a cincea sezonul regulat, in finala pentru Europa League fiind invinsa cu 0-2 in deplasare de Charleroi, impunandu-se insa pe teren propriu cu 5-1. Genk a intrat inca din turul II preliminar in Europa League, adversara fiindu-i Buducnost. Dupa o victorie cu 2-0 pe teren propriu, formatia belgiana a pierdut in Muntenegru cu acelasi scor, obtinand calificarea abia dupa loviturile de departajare. In aceasta vara Genk s-a despartit, printre altii, de Christian Kabasaele, care a fost vandut la Watford.

Cork City a fost eliminata sezonul trecut inca din primul tur preliminar al Europa League. Acum irlandezii au eliminat-o in prima runda preliminara pe Linfield, iar in a doua pe Hacken. Scorul ambelor duble manse a fost 2-1. Cork s-a calificat in Europa League din postura de ocupanta a pozitiei secunde in campionatul irlandez.

Greg Bolger reprezinta o incertitudine la oaspeti pentru partida Genk – Cork City.

Declaratii Genk – Cork City

John Caulfield (antrenor Cork City): „Este important ca aici sa mentinem in viata dubla mansa, insa va fi greu, deoarece ne vom lupta cu o echipa de Champions League”. (eveningecho)

Intre cele doua ar trebui sa fie o diferenta mare de valoare, cel putin daca ne ghidam dupa clasamentul UEFA, unde Genk se afla pe locul 60, iar Cork City pe 430. Totusi, evolutia formatiei belgiene din mansa secunda a duelului cu Buducnost nu ne-a convins, astfel incat pe biletul zilei nu vom opta pentru o victorie la mai multe goluri diferenta in favoarea belgienilor in duelul Genk – Cork City. Astfel, vom plasa faptul ca gazdele nu vor inscrie mai mult de doua goluri. O alternativa pe biletul zilei este aceea ca oaspetii vor marca in meciul Genk – Cork City.

Pronostic Genk – Cork City: Genk inscrie sub 2.5 goluri,  la o cota de 1.51 la Netbet

Pronostic secundar Genk – Cork City: peste 0.5 goluri, la o cota de 2.2 la Netbet

Oferta agentiilor de pariuri online pentru Genk – Cork City

Genk - Cork City