Ponturi Fotbal - Dinamo Minsk vs Zurich - Europa League


Ponturi Fotbal – Dinamo Minsk vs Zurich – Europa League

 

Dinamo Minsk vs ZurichIn turul preliminar al Europa League, Dinamo Minsk primeste vizita celor de la Zurich.

In Belarus, Dinamo Minsk ocupa pozitia a doua, dupa 14 etape, cu 30 de puncte. Minsk are 9 victorii, 3 egaluri si 2 infrangeri, cu un golaveraj de 22-7. Dinamo Minsk se afla la 8 puncte distanta de campioana si liderul BATE Borisov, si are 6 puncte avantaj fata de ocupanta locului 3, Belshina.

Campionatul din Elvetia se afla la etapa a treia, Zurich realizand doar doua puncte. Echipa a terminat la egalitate in primele doua etape: 1-1 acasa cu Young Boys si 2-2 cu Vaduz in deplasare. In ultima etapa, Zurich a pierdut acasa derbyul cu Grasshoppers cu scorul de 3-2.

In ultimele cinci partide, Dinamo Minsk a inregistrat 4 victorii si un egal in ultimele cinci partide: 5-2 Wigwam, 1-0 Zurich, 4-0 Cherno More, 2-0 Wigwam, 1-1 Cherno More. Zurich nu a inregistrat victorii in ultimele cinci partide. Elvetienii au terminat de doua ori la egalitate si au fost invinsi de trei ori: 2-3 Grasshoppers, 0-1 Dinamo Minsk, 2-2 Vaduz, 2-4 Wolfsburg, 1-1 Young Boys.

Bielorusii au invins in Elvetia in partida tur, la limita, gratie unui gol marcat in repriza secunda. Fatos Beciraj a fost cel care a marcat in minutul 63, din penalty. In partida retur, Dinamo Minsk este favorita caselor de pariuri la victorie. Bielorusii au avantajul terenului proriu si au reusit o victorie in deplasare din postura de echipa mai slab cotata. Zurich este obligata sa marcheze pentru a spera la calificare si partida este una destul de echilibrata. Recomandam pariul de tipul Marcheaza Ambele, la o cota de 2.05 pentru a fi adaugat la biletul zilei.

Pronostic Dinamo Minsk vs Zurich: Marcheaza Ambele la o cota de 2.05 la Unibet

Pont pariuri cota mare Dinamo Minsk vs Zurich: X la o cota de 3.30 la Unibet

statistica august: 4W-5L