Ponturi fotbal Austria Viena – Trnava – Europa League


Ponturi fotbal Austria Viena – Trnava – Europa League

Austria Viena – Trnava

Sursa foto: uefa.com

Joi, 28 iulie, de la ora 20:00, Austria Viena si Trnava se vor duela intr-o partida din prima mansa a turului III preliminar al Europa League.

Austria Viena este obinuita cu participarea in cupele europene, fiind una dintre cele mai titratate echipe din Tipico Bundesliga. Cea mai buna performanta a echipei austriece a venit in sezonul 2013/2014, cand a reusit sa treaca de Dinamo Zagreb in play-off si a intrat in grupele Ligii Campionilor. De altfel, in sezonul anterior nu au evoluat in cupele europene si pentru a face un sezon bun, jucatorii Austriei Viena s-au pregatit in cateva partide amicale. Totusi, austriecii au intrat in Europa League inca din sezonul anterior, cand au reusit sa treaca cu 5-1 la general de Kukesi. Pe langa aceste doua meciuri, Austria Viena a disputat si doua meciuri in competitiile interne, 6-0 cu Dornbirn in Cupa Austriei si  2-1 cu St. Polten in prima etapa din Tipico Bundesliga.

Trnava s-a clasat pe locul 4 in campionatul Slovaciei, fapt ce le-a permis sa participe in cupele europene pentru a cincea oara consecutiv, de fiecare data in Europa League. Aventura in acest an a inceput inca din turul inaugural, unde s-au impus cu 6-0 la general in fata maltezilor de la Hibernians. A urmat turul secund, unde adversarul a fost putin mai dificil, impunandu-se cu 3-1 la general in fata clor de la Shirak, dupa 1-1 in tur si 2-0 in retur. Intre timp a inceput si Fortuna Liga, unde s-au disputat deja doua etape, iar Trnava este neinvinsa pana in acest moment, avand o victorie si o remiza. De altfel, Trnava inca nu a pierdut in partidele din sezonul competitional 2016/2017, avand patru victorii si doua remize.

Austria Viena este peste Trnava din toate punctele de vedere si cred ca un rezultat asteptat de toata lumea, ar fi o victorie a acestora. Totusi, eu inclin sa cred ca avand si avantajul terenului propriu, Austria Viena ar putea sa castige la cel putin doua goluri diferenta.

Pronostic Austria Viena – Trnava: gazdele marcheaza peste 1,5 goluri, cota 1.55 la NetBet

Pronostic cota mare Austria Viena – Trnava: scor corct 3-0, cota 8.00 la NetBet

Statistica luna iulie: 120W – 2D – 81L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Austria Viena – Trnava

Austria Viena NetBet