Ponturi fotbal AEK Larnaca – Spartak Moscova – Europa League


Ponturi fotbal AEK Larnaca – Spartak Moscova – Europa League

AEK Larnaca – Spartak Moscova

Sursa foto: in-cyprus.com

Joi, 28 iulie, de la ora 18:00, AEK Larnaca primeste vizita celor de la Spartak Moscova, intr-un duel din prima mansa a turului III preliminar al Europa League.

AEK Larnaca a terminat pe locul secund in sezonul anterior din Cipru, fapt ce i-a permis sa participare in tururile preliminare ale Europa League. Intrata pe tablou inca din turul inaugural, trupa  lui Imanol Idiakez nu a avut probleme pana in acest moment, reusitn patru victorii  extrem de importante pentru moralul jucatorilor. Intai s-au duelat cu Folgore, o echipa din San Marino, in fata careia au castigat cu 6-1 la general, iar in turul secund au dat peste Cliftonville, impunandu-se fara probleme cu 5-2 la general. Interesant este ca AEK a marcat de 11 ori in acest interval, 5 dintre reusite apartinand atacantului Ivan Trickovksi.

Spartak Moscova a reusit un sezon acceptabil, clasandu-se pe locul 5, motiv pentru care a revenit in Europa dupa o pauza de trei ani. Astfel, trupa lui Dmitri Alenichev a disputat o serie de cinci partide de pregatire, menite sa-i puna in garda pe jucatorii lui Spartak in vederea acestui meci. Toate au fost castigate pe linie de ‘alb-rosii’, insa, cel mai galonat club pe care l-au intalnit in aest interval a fost Young Boys Berna, meci in care s-au impus cu 3-1. Spartak Moscova pe teren strain s-a descurcat bine in sezonul anterior, marcand cel putin un gol in 12 din ultimele 15 deplasari din toate competitiile sau meciurile de pregatire.

Se anunta un meci foarte tacticizat, ambele echipe fiind specialiste in a se apara.. Totusi, inclin sa cred ca Spartak vine sa inscrie cel putin un gol, care le-ar putea aduce o oarecare liniste pentru partida din retur. AEK inca nu a primit gol in aceasta editie a cupelor europene, dar a avut adversari modesti. In concluzie, golurile s-ar putea sa lipseasca din acest meci, dar si daca se modifica tabela, cred ca Spartak o sa fie echipa care sparge gheata.

Pronostic AEK Larnaca – Spartak Moscova: sub 2,5 goluri, cota 1.58 la NetBet

Pronostic cota mare AEK Larnaca – Spartak Moscova: scor corect 0-1, cota 5.75 la NetBet

Statistica luna iulie: 120W – 2D – 81L

Oferta pariuri online si cote AEK Larnaca – Spartak Moscova

AEK NetBet