Pandurii vs Ferreira - Europa League - Analiza si pronostic


pandurii-ferreira-preview
 

Pandurii vs Ferreira – Europa League – Analiza si pronostic

Pandurii Targu Jiu disputa astazi de la ora 20:00 ultimul meci din aceasta campanie europeana, adversara echipei pregatite de Cristi Pustai urmand sa fie Pacos Ferreira. Intalnirea va avea loc pe teren neutru, la Cluj. Cele doua formatii au parasit matematic competitia, urmand ca dupa acest duel sa se stabileasca cine va termina grupa pe ultimul loc.

Pandurii Targu Jiu a acumulat singurul punct din aceasta grupa in duelul din tur contra portughezilor. In rest Eric si compania au suferit esecuri pe linie, primind in total 11 goluri. In jocurile de pe teren propriu Pandurii a fost invinsa la limita, atat de Dnepr, cat si de Fiorentina.

In tabara noastra sunt ceva probleme de efectiv. Atacantul Admir Adrovic este suspendat si el se alatura pe lista indisponibililor care-i mai contine pe Matulevicius, Predescu, Rubio, Erico, Paulinho si Ungursan. Sub semnul intrebarii stau prezentele in teren ale lui Ionut Rada, Buleica si Distefano. Partea buna pentru Pustai este faptul ca jucatorul folosit in weekend pe postul de varf impins si care probabil va incepe si diseara, brazilianul Alex dos Santos a marcat o dubla in duelul de duminica cu Universitatea Cluj.

Echipa probabila Pandurii Targu Jiu (4-2-3-1): Mingote – Pleasca, Paraskevas, Mamele, Momcilovic – P.Anton, Breeveld – Ciucur, Eric, Nicoara – Dos Santos

Pacos Ferreira a remizat in runda trecuta acasa cu Fiorentina si a acumulat doua puncte dupa primele cinci jocuri. Portughezii au cel mai slab atac din grupa cu un singur gol inscris. In ambele deplasari Pacos Ferreira a pierdut la zero si la diferenta de minim doua goluri.

Gandurile portughezilor s-ar putea sa fie indreptate catre jocul de luni din campionat cu Naconal, pentru ca in prima liga portugheza acestia se afla pe ultima pozitie. In conditiile acestea si tinand cont de faptul ca in tur Pandurii a facut un joc bun credem ca gorjenii nu vor pierde astazi pe Cluj Arerna, astfel ca pronosticul recomandat este sansa dubla 1x. Pentru rezultatul final cotele la WilliamHill sunt 2.30 – 3.30 – 3.10. Pandurii nu este cu nimic mai prejos decat ultima clasata din prima liga portugheza si nu ar fi o surpriza daca elevii lui Pustai vor obtine victoria, mai ales ca au fost si motivati financiar, spunandu-li-se ca banii primiti de la UEFA pentru o victorie le vor fi impartiti.

Pronosticul nostru: sansa dubla 1x pentru o cota de 1.35 la Unibet
Suplimentar: victorie Pandurii Targu Jiu la o cota de 2.30 la WilliamHill

scris de Gaby