Olympiakos - Luzern. Adversar facil pentru greci.

Turul 3 din Europa League oferă o serie de meciuri extrem de interesante în această zi de joi, iar cu siguranță publicul european se va bucura de un fotbal total din partea celor mai importante formații din această competiție. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Olympiakos și Luzern, programat de la ora 21:00 pe Georgios Karaiskakis Stadium.
Osijek - Luzern

Olympiakos, gazda acestei manșe tur, pornește conform caselor de pariuri cu prima șansă la victorie, dar și la calificare datorită unui lot mult mai valoros și mai experimentat. Grecii abia ce au terminat cu perioada de pregătire din această vară în care au tras destul de tare pentru a încerca să câștige trofee în acest nou sezon, și chiar să atace fazele superioare din cupele europene. Dacă în alți ani lucrurile se derulau la nivel de UCL, anul acesta grecii trebuie să se mulțumească cu Europa League și chiar să ajungă cât mai sus se poate. Primul examen oficial din acest sezon european este cel contra elvețienilor de la Luzern, duel pe care în mod normal ar trebui să îl câștige alb-roșii, dar rămâne de văzut care va fi atitudinea echipei în această seară.

Luzern, oaspetele acestei partide, vine pe terenul lui Olympiakos cu gândul să obțină un rezultat pozitiv care să o mențină cu șanse la returul din Elveția. Echipa condusă de la margine de elvețianul Weiller nu vrea să dea cu piciorul la biletul primit în urmă cu un sezon către UEL, și va încerca să dea totul pentru a reuși să se califice. Aceasta este și ea la primul joc în competițiile europene de anul acesta, până acum reușind să dispute cca 3 partide în campionat care cu siguranță l-au ajutat pe Weiller să își facă o idee a celui mai bun 11 pentru această primă manșă de calificare. Clubul elvețian a fost învins în primele două etape de către Xamax și Thun, ca în această săptămână să reușească să câștige destul de hotărât pe teren propriu cu Lugano, scor 4-2.

Vom avea parte de un joc cu multe faze de poartă dacă privim la apărarea elvețienilor care nu se  prezintă nici în acest an prea bine. Cred că Olympiakos va reuși să câștige cu siguranță această partidă, singura problemă fiind scorul, grecii având mari șanse să marcheze de cel puțin 2 ori în poarta celor de la Luzern.

Pronosticuri Leverkusen - Mainz