Nordsjaelland - Partizan. Arde arena Right to Dream Park.

Turul 3 din Europa League oferă o serie de meciuri extrem de interesante în această zi de joi, iar cu siguranță publicul european se va bucura de un fotbal total din partea celor mai importante formații din această competiție. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Nordsjaelland și Partizan, programat de la ora 20:45 pe Right to Dream Park.
Nordsjaelland

Nordsjaelland, gazda acestei partide, pornește cu prima șansă la cîștigarea meciului, dar nu și calificare deoarece se prezintă cu un lot inferior sârbilor din punct de vedere valoric, mai ales că experiența le lipsește cu desăvârșire clubului danez. Nordsjaelland a reușit să debuteze în acest sezon de Europa League pe terenul nord-irlandezilor de la Cliftonville pe care a reușit să îi elimine după două jocuri destul de modeste, dar care erau de înțeles la vremea aceea. A urmat apoi dubla manșă contra celor de la AIK Stockholm de care a reușit să treacă în final, deși favoriți erau suedezii, însă danezii au arătat mult mai multă determinare și dorință pentru a accede în următoarea fază eliminatorie. Rămâne de văzut dacă și de această dată lucrurile vor sta la fel pentru Nordsjaelland, deși examenul este mult mai dificil în acest tur preliminar.

Partizan, oaspetele acestei partide, vine în Danemarca cu gândul să obțină victoria care să le asigure în proporție destul de mare calificarea în play-off-ul pentru grupele UEL. Clubul sârb condus de la margine de Milos Djukic a reușit să debuteze în UEL în urmă cu câteva săptămâni când reușea să treacă de Rudar cu 6-0 la general, o dublă manșă care nu i-a pus deloc probleme. A urmat apoi o serie de două jocuri contra clubului lituanian Trakai care însă nici acesta nu s-a ridicat la forța sârbilor, reușind să îi elimine și pe aceștia cu un 2-1 la general, dar partidele nu au fost chiar atât de simple pentru Partizan care s-a simțit dominată pe alocuri. În această fază eliminatorie lucrurile se complică, adversarul este mult mai bun, dar experiența și valoarea puștilor deținuți de clubul sârb se va observa mai devreme sau mai târziu.

Vom avea parte de un joc destul de echilibrat pe alocuri, diferența făcând-o zona defensivă care pare să fie mult mai solidă la clubul sârb. Cred că Partizan nu are cum să piardă în Danemarca, iar un rezultat de egalitate cu gol marcat de către echipa lui Djukic o apropie și mai mult de zona de play-off.

Pronosticuri Torino - Napoli