Niedercorn - Ufa. Nedelcearu foarte aproape de play-off.

Returul cele de-a treia faze eliminatorii din calificările pentru grupele Europa League oferă o serie de meciuri extrem de interesante în această zi de joi, iar cu siguranță publicul european se va bucura de un fotbal total din partea celor mai importante formații din această competiție. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Niedercorn și Ufa, programat de la ora 18:00 pe Stade Josy Barthel.

Niedercorn, gazda acestei partide, este poate cea mai mare surpriză din aceste semifinale de calificare pentru grupele Europa League. Formația din Luxemburg a reușit un rezultat incredibil în Azerbaidjan pe terenul celor de la Gabala, scor 2-0 în favoarea luxemburghezilor care visau cu ochii deschiși la următoarea fază eliminatorie. Manșa retur s-a disputat pe arena proprie pe care deși au pierdut-o cu scorul de 0-1, au reușit în cele din urmă să se califice în următoarea fază eliminatorie. În turul 2, lucrurile nu au stat la fel de roz ca în cel precedent. Niedercorn nu a reușit un rezultat favorabil în deplasarea din Ungaria, pierdută de altfel cu scorul de 1-0, dar au reușit încă o minune, întorcând soarta calificării cu un 2-0 pe teren propriu. Deplasarea din Rusia s-a încheiat cu o înfrângere pentru luxemburghezi, dar speră la o accedere în play-off datorită golului marcat.

Ufa, oaspetele acestei manșe retur, se deplasează până în Luxemburg cu gândul să obțină calificarea în play-off deși este conștientă că lupta va fi destul de încrâncenată în această deplasare. Casele de pariuri le oferă prima șansă la calificare și la câștigarea jocului, dar lucrurile nu sunt chiar atât de simple în realitate precum cele de pe hârtie. Într-adevăr, forța rușilor în ce privește apărarea este incredibilă, fiind un atu extrem de bine așezat în rândul acestei formații pe care bazează în viitoarele partide, fie de campionat fie în UEL. În turul precedent, Ufa a reușit să se califice în detrimentul celor de la Domzale.

Ambele formații au realizat un joc foarte bun și consistent în prima manșă, rezultând ocazii destul de mari de ambele părți, având în final trei goluri pe tabelă care au animat partida, deși rușii erau convinși că nu vor vedea așa ceva la propria echipă. Luxemburghezii sunt pregătiți să riște totul și să încerce să înscrie cât se poate de repede pentru a reintra în cursa pentru calificare, pe care cred că o pot atinge, dar în cel mai fericit caz abia în prelungiri, previzionând un scor în oglindă ca cel din tur.

 

Pronosticuri Niedercorn - Ufa