Molde - Hibernian. Se anunță o partidă cu goluri.

Returul cele de-a treia faze eliminatorii din calificările pentru grupele Europa League oferă o serie de meciuri extrem de interesante în această zi de joi, iar cu siguranță publicul european se va bucura de un fotbal total din partea celor mai importante formații din această competiție. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Molde și Hibernian, programat de la ora 20:00 pe Aker Stadion.
molde Hibernian

Molde, gazda acestei manșe retur, o va reîntâlni pe Hibernian în calitate de favorită la calificare . Norvegienii deși nu dețin o experiență prea importantă în cupele europene, aceasta totuși are un lot mult mai valoros, și mult mai capabil să obțină calificarea. Norvegienii s-au zbătut să prindă locul de UCL și implicit să câștige campionatul, dar fără folos. În UEL, aceasta a reușit să treacă de formația nord-irlandeză Glenavon cu scorul de 6-3 la general, iar în turul precedent de echipa albaneză Laci cu scorul de 5-0 la general, intrându-și oarecum în verva partidelor europene. În prima manșă contra scoțienilor, albaștrii au scos doar un 0-0 pe terenul verzilor, rezultat de altfel ne drept dacă stăm să judecăm fotbalul prestat de nordici care nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor Campionatul este în derulare pentru Molde, reușind să ocupe chiar locul 4 cu 33 de puncte, fiind la 5 în spatele liderului pe care au reușit să îl învingă chiar weekendul trecut cu un neverosimil 5-1, având astfel un moral excelent înaintea duelului european.

Hibernian, oaspetele acestei partide, va disputa cel de-al doilea joc din turul 3 preliminar tocmai în Norvegia în fața unui adversar care este cotat mai bine decât clubul scoțian conform cotelor oferite de casele de pariuri. Verzii au debutat în urmă cu ceva timp în UEL contra feroezilor de la Runavik pe care i-au demolat, administrându-le 12 goluri în cele două jocuri disputate. A urmat dubla manșă contra celor de la Asteras, care se preconiza a fi extrem de dificilă și astfel lucrurile parcă s-au adeverit dacă privim la jocul prestat de greci, dar și la norocul scoțienilor care însă au arătat maturitate la nivelul primei manșe când a revenit de la scorul de 0-2, la 3-2, suporterii având și ei meritul lor. Calificarea a fost izbutită în final în Grecia, iar săptămâna trecută au avut din nou ocazia să se lupte în Europa, remizând cu un rezultat excelent de 0-0. Un asemenea scor îi permite să viseze la un egal, dar cu goluri în Norvegia, rezultat pe care îl poate obține dacă scoțienii vor respecta foarte bine planul tactic impus de antrenor.

Jocul din această seară este deschis oricărui rezultat deși dacă privim la cotele celor două formații, lucrurile se îndreaptă cert către formația norvegiană. Niciuna nu a avut o prestație constantă de-a lungul acestor jocuri de calificare, și rămâne de văzut care va izbuti în final acest lucru, până atunci cel mai indicat pronostic ar fi cel pe goluri, minim 3 la finalul jocului, ambele având mari șanse să înscrie.

Pronosticuri Leverkusen - Mainz